Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

(Zdrowie) - Może ktoś miał podobny problem ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

teraz mnie qźwa boli prawe jajo ja nie moge. Ale żałosne. Bez kitu podepne VAG'a chyba :wallbash:

...może za mocno taśtałeś olego mój kolego i jajca ci popuchły a szyja cię nie napierdala.... :?:

...bo wiesz że po tąśtaniu olego najbardziej szyja napierdala bo się rozglądasz czy nikt nie idzie i mięsień szyjny dostaje ostro w piz*ę ... :naughty:

Opublikowano
  • Autor

.

Opublikowano

jak cie nie boli przy oddawaniu moczu i nie masz parcia to raczej nie przewody moczowe ale nie mozna tego wykluczyc w 100% bez diagnostyki. w tej okolicy nie ma za bardzo nic innego poza przewodami nasiennymi. jak nie pukales oistatnio za bardzo albo kobieta cie nie kopnela w tamte okolice to raczej w tym kierunku bym sie kierowal. usg powinno prawde powiedziec.

[br]Dopisany: 20 Lipiec 2010, 22:50_________________________________________________zylaki tez nie bardzo bo w tamtym miejscu sie nie robia

Opublikowano
  • Autor

.

Opublikowano

...wstaw parę fotek np ..na leżąco stojąco i wypięte pawie oko w rozkroku ułatwi nam to postawić jakąś diagnozę .... :decayed:

Opublikowano

...wstaw parę fotek np ..na leżąco stojąco i wypięte pawie oko w rozkroku ułatwi nam to postawić jakąś diagnozę .... :decayed:

:polew: :polew:

Co za temat :polew: :polew:

Opublikowano

No pukałem troche pukałem, a w jaja też dostałem ale przypadkiem :naughty: ej dobra hyh bo już się robi zbyt indywidualnie.

Też mi się wydaje że to coś z ptakiem. Zobaczymy jak oddam ten mocz w czwartek rano, potem pójde z wynikami do lekarza i niech dalej decyduje czy usg czy co. Z ptaszkiem nie ma zartów. :gwizdanie:

[br]Dopisany: 20 Lipiec 2010, 22:52_________________________________________________co do żylaków, czytałem gdzieś że jak się sporo .. ekhm.. bardzo sporo puka rozumiecie :hi: to wtedy się robią na jądrach jakieś "żylaki" czy coś takiego. Ale nie wiem co do tego miałby bolący brzuch ? Tym bardziej że kule bolą raz na jakiś czas i delikatnie, bardziej problem jest z tą pachwiną.

jak popukales i kobita z podniecenia ci przyje...ala to kilka dni poboli i przestanie, gorzej jak ci cos rozwalila :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

.

Opublikowano

Nie jestem doktorem ale wydaje mi się ze to rak :> :polew:

Zdrowiej.

Opublikowano

Nie jestem doktorem ale wydaje mi się ze to rak :> :polew:

Zdrowiej.

Aleś k**wa wymyślił :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Nie no żarty, żartami, ale bez przesady. Poważnie już. I bez takich typu "rak" bo to chyba już mało śmieszne. :wink4:

Opublikowano

Ale to nie podczas dostałem. Z nienacka. Coprawda zwijałem się dobrych kilka minut z bólu ale potem wróciło do normy i zaczeło boleć za jakiś tam czas. [br]Dopisany: 20 Lipiec 2010, 23:03_________________________________________________Jakiś tam czas czyt. kilka dni, może coś takiego.

no i masz odpowiedz na swoje problemy :good:

Opublikowano
  • Autor

..

Opublikowano

...dawaj fotki bo bez fotek to mi się wydaje jak to wszystko czytam że zapinałeś kuraka i nie trzymałeś za pazurki tylko skrzydełka i tu był błąd.....zmechanizowana poszarpała ci jajca... :decayed:

048119b4d4ffd772.jpg

Opublikowano
  • Autor

haha, weź mnie nie obrzydzaj. I się przyznaj że to Twoje zdjęcie z wakacji :hi:

Opublikowano

...dawaj fotki bo bez fotek to mi się wydaje jak to wszystko czytam że zapinałeś kuraka i nie trzymałeś za pazurki tylko skrzydełka i tu był błąd.....zmechanizowana poszarpała ci jajca... :decayed:

048119b4d4ffd772.jpg

co ty sie tak napaliles na fotki jego kulek :gwizdanie:

Opublikowano

haha, weź mnie nie obrzydzaj. I się przyznaj że to Twoje zdjęcie z wakacji :hi:

...przecież k**wa to ty mi przysłałeś na PW bo wstydziłeś się wstawić osobiście na forum ...

więc teraz mi tu nie fikaj ...chore jajo.... :wink4:

Opublikowano

No ale to by mnie przestało na kilka dni itp, a potem.. a potem po miętoleniu :mysli: ... by zaczeło boleć ? :mysli:

przestalo albo i nie, mozesz miec uszkodzona kulke od uderzenia i stad ten bol albo cos rozerwane, tylko diagnostyka prawde powie

Opublikowano

buhaha o za temat :polew: oplułem monitor

Nie ma rady trzeba ciąć

Kastracja jest metodą z wyboru

Jesteś z Płocka?

Jak chcesz to zrobie Ci zabieg ze zniżką dla klubowiczów....jestem weterynarzem :decayed:

Opublikowano

Nie napisałem tego tematu dla polewy, tylko ze względu na uciążliwy problem i przestaje mnie to już właściwie bawić, a kastrację, to mogę Tobie kolego wykonać skoro Ci tak do śmiechu

wyluzuj poślady :wink4: