artim Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Pilnie poszukuje A4 w kolorze białym na własny ślub :> Mieszkam w łódzkim, jeśli ktoś z was posiada takowe i chciałby wpaść na ślub powozić mi tyłek to będę bardzo szczęśliwy :>. Oczywiście nie za darmo Dziękuje
zdzis Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 A masz białą zmywalną farbę i dobrze płacisz???
KANAL Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 Jaki model A4? B5, B6, B7 czy B8? Pytam poważnie, jak będę mógł to chętnie pomogę. Do tego napisz w łódzkim tzn. gdzie dokładniej? Może być na PW.
artim Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Opublikowano 23 Lipca 2010 Ślub będzie w Rawie Mazowieckiej - 60km od Łodzi, 85km od Wa-wy. Jeśli chodzi o model to chyba od b6 w górę sam jeżdżę b5 wiec chciałbym przejechać się czymś nowszym Fajnie by było znaleźć jakieś cabrio, ale zdaje sobie sprawę ze białych a4 w cabrio jest mało i nawet nie wiem czy ktoś z forum takowe posiada Moja dziewczyna marzy o białym S4 lub RS4
KANAL Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 Dzwon i mow jaka jest sprawa... albo jak jestez z Lodzi podjedz do komisu i zagadaj, moze akurat: http://otomoto.pl/audi-a4-cabrio-full-opcja-polecam-C14209973.html Ewentualnie nie będzie białe ale cabrio i nr bezpośrednio do właściciela... http://otomoto.pl/audi-a4-nowy-model-zamiana-C14281214.html
Luka3s Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Niedaleko mnie masz ten ślub, a na jakieś zaproszenie się załapie :gwizdanie: ? :decayed: [br]Dopisany: 24 Lipiec 2010, 11:06_________________________________________________Chłopaki jedziemy robić brame z Audi albo eskortować kolege w kilkanaście audic to by było coś, osobiście bym chciał a w środku białe cabrio [br]Dopisany: 24 Lipiec 2010, 11:07[hr]A tak w ogóle to wielkie gratulacje
Tobi_one Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 to ja mam jeszcze bliżej tylko, że nie biały kolor, a grafit lawa perłowy B8. Kiedy ten ślub? również gratuluję
artim Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Opublikowano 25 Lipca 2010 Spokojnie panowie ślub dopiero 18 czerwca 2011, ale zdając sobie sprawę z tego jak ciężko zdobyć białe a4 postanowiłem założyć temat jak najszybciej. Auta z ogłoszeń w takim przypadku odpadają, no chyba ze któryś z Was takie autko kupi . A co do eskorty to fajnie by było...
Rekomendowane odpowiedzi