Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Paliwo w Pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do shella w Polsce to z tego co wiem ściagają oni paliwo z niemiec, wiec nie powinno być najgorzej.

Taaa, jasne.

Jeśli Widełka na Podkarpaciu jest w Niemczech, to i może.

Opublikowano

nie wiem jak w innych rejonach Polski ale w warszawie wszyscy biora z jednego miejsca. niewazne jaka firma. paliwo przyjezdza w cysternach orlenu bo to oni dostarczaja paliwa.

Opublikowano

nie wiem jak w innych rejonach Polski ale w warszawie wszyscy biora z jednego miejsca. niewazne jaka firma. paliwo przyjezdza w cysternach orlenu bo to oni dostarczaja paliwa.

bla bla bla a słyszałeś kiedyś o rafinerii gdańskiej Lotos u was w Warszawce pewnie takiej na oczy nie widziano :polew:
Opublikowano

bla bla bla a słyszałeś kiedyś o rafinerii gdańskiej Lotos u was w Warszawce pewnie takiej na oczy nie widziano :polew:

a to jakis nowy dostawca w polsce :mysli: nie slyszalem, powiedz cos wiecej

Opublikowano

poczytaj na nacie,neta chyba masz w stolycy :kox:

Opublikowano

poczytaj na nacie,neta chyba masz w stolycy :kox:

niet, musisz mi napisac

Opublikowano

musi to na rusi idź do kawiarenki buhaha

Opublikowano

Mój ojciec kiedyś widział jak w miejscu takim, gdzie przyjeżdża kolej i rozpakowują tam składy z paliwem do takich zbiorników wielkich ogromnych, potem przyjeżdżają tiry cysterny i rozwożą to mówi że widział jak do jednego zbiornika podjeżdżał i orlen i shell i lotos i jakieś inne różne firmy, a brali wszystko z jednego zbiornika :cool1::blink: i rozwozili do poszczególnych CPN. Więc jaki morał z tego jest... :wallbash:

Jedynie może na CPN bezpośrednio dodają jakieś dodatki co niby polepsza jakość paliwa. lub pogarsza. - to jest prawda.. Bodajże widział to w woj.Sląski w bazie paliwowej w Radzionkowie. W tym kraju wszystkiego można się spodziewać :sick3:

Opublikowano

ten kraj jest skurwiony. Już naprawde.. robią wały na czym się tylko da barany j**ane.Byle kieszenie zapełnić sk***ysyny, a o ludziach nie pomyślą. Niedość że niedojebane paliwo rozpierdalające że już się tak wyraże silnik, to jeszcze jakie drogie qr**. :wallbash:

Opublikowano

ten kraj jest skurwiony. Już naprawde.. robią wały na czym się tylko da barany j**ane.Byle kieszenie zapełnić sku***ny, a o ludziach nie pomyślą. Niedość że niedojebane paliwo rozpierdalające że już się tak wyraże silnik, to jeszcze jakie drogie q***wa. :wallbash:

wszystko w temacie :wink4:

Opublikowano

Jedynie może na CPN

małe sprostowanie CPN to były za PRL-a teraz to orlena mamy to samo badziewie tylko nazwa nie kojaży się już z komuną :naughty:
Opublikowano
:polew: CEPen taaa :kox: