schiller Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 witam. chciałbym podpiąć się pod temat, dlaczego sonar jest kiepski? też myślę o zmianie reflektorów. narazie zbieram kaskę. Proszę was o wiecej danych. pozdrawiam. nie robimy OT :bicz3: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,14101.0.html tu sobie możesz poczytać na ten temat
Gość seaman Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 Dzieki za slowka otuchy!! A propos...musicie byc juz niezle w to wciagnieci skoro rozpoznajecie firme po wyglacie reflektorow. Widze ze jeszcze duzo przede mna. Pozdro
dorian30 Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Witaj. Kasa i tylko kasa na dodatki.To co dopiero zrobiłeś to narazie początek zmian w Twojej Życzę powodzonka.Mi się osobiście podoba. Pozdro
Nowak_zg Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 rowniez zycze powodzenia w modach na poczatek zmienilbym tylne lampy na jakies cleary albo poliftowe bo lexusy(wg mnie) to nie bardzo do tego auta. Ale czekam na zmiany zeby zobaczyc jak ida prace ... jesli bedziesz chcial i uda ci sie sprzedac sonarki to Valeo ( lampy od a4 po drugim lificie ) dostaniesz za ok 500-600 zl nowe a Depo ( z tego co wiem tez niezla firma ) za ok 400zl wiec powodzenia ogolnie auto na +
Rekomendowane odpowiedzi