tomcio1600 Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Witam. Po ostatnim dublecie jaki załapałem w Szklarkach (wyprawa do Bolesławca tam + powrót = 500 zł) postanowiłem pomyślec o CB ... Nie znam sie na tym za bardzo i dlatego moje pytanie.. czy opłaca się zestaw: Alan 102 + Titanum 1000 w promocyjnej cenie 300 zł. ?? Już nie chodzi de facto o samą cenę, ale czy taki zestaw sie sprawdzi w autku ?
Mroczko Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 To zalezy co oczekujesz od tego zestawu...ja nastawialem sie na dobra jakosc do 5km bo wiecej nie potrzebuje i kupilem malutkie radykjo intek m100 + antena president florida 45cm - gdzie wyczytalem miliony opinii, ze krotkie anteny sa slabe, nic nie zbieraja itpp...a dziala mi bez problemu. Miasto, czy w trasie odbior jest czysty i wszystko sprawdza sie bez problemu _________________ samochody i giełda samochodowa
MATIUS Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 ja mam zestaw uniden 520xl plus wlasnie antena odpowiednik president florida super zesstaw jak dla mnie Polecam ci szczerze
graba83 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Kolego jak dla poczatkującego to polecam zdecydowanie alana102 i antene hustlera lub antene midlanda albo sirio albo właśnie titanium 145 montowana do klapy lub relingu. Ważne że tam gdzie kupujesz żeby antene i radio zestrioili na twoim samochodzie ps ważne żebyś miał dość dużo kabla najlepiej ok 5 m nie bedziesz musiał z niczym kombinować, a go sobie ładnie schowasz i nikt nie bedzie widział i spokojnie w 300-330zł sie powinienes wyrobić. Ja osobiscie od 3 lat mam inteka 790tke z antena sirio super carbonium 27 zamontowanego na klapie i śmiga aż pachnie. Szkoda, że u nas jest tak słabo rozwinięty system JANOSIK o wiele mnniejsze urządzenie a zasada ta sama
Rekomendowane odpowiedzi