sokolnh Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 witam, dostałem zlecenie kupna odkurzacza do domowego użytku, piorący czy jak to się tam zwie i oczywiście jest taki wybór, że potrzebuje waszej pomocy może ktoś się na tym zna i pomoże co myślicie o takim ? http://allegro.pl/item1157360807_odkurzacz_pioracy_zelmer_919_0_st_turboszczotka.html
jedrekx Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 ja Ci mogę polecić odkurzacz firmy Rainbow... ale to inna półka cenowa.
MRoger Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 Niedawno kupiłem odkurzacz piorący i też zastanawiałem się nad tym zelmerem ale czytałem wiele opinii o bardzo marnej jakości tego odkurzacza i sobie odpuściłem kupiłem za to coś takiego: http://allegro.pl/item1152534249_karcher_odkurzacz_se_4001_pioracy_pranie_dywanow.html Jedyną jego wada jest to że jest dość głośny ale pierze i odkurza bardzo dobrze i ma bardzo dobrą dodatkową końcówką do tapicerki samochodowej.
retrikal Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 karcher to zdecydowanie najlepszy wybór... może nie siedzę za bardzo w odkurzaczach piorących, ale do branży hotelowej karcher lub bosch dają radę na maksa, tak jak kolega wyżej pisze są dość głośne, ale rewelacyjnie odkurzają...
tomi33 Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 nie kupuj zelmera , mój psuje się często a babka w serwisie już mnie poznaje
Luka3s Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 też miałem tego zelmera wiecznie odwiedzałem serwis, aż w końcu go popchnąłem po pół roku za połowe ceny.
sokolnh Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Opublikowano 28 Lipca 2010 dzięki za rady kupiłem karchera w sklepie internetowym z końcówką do czyszczenia tapicerki samochodowej, także przyda się jeszcze do tego pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi