Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 Avant 1.9 TDI 2001r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To autko mowi: daj mi glebe! Stoje jak koza :D:wink4: ale tak serio to moglbys obnizyc. Poza tym ten chrom z tylu nie widzi mi sie.. :mysli: ogolnie ladne autko. :th:

Opublikowano

lekka gleba jestem za

gdzie mieszkasz w Belgii? ja w Grimbergen pozdrawiam

Opublikowano

Z Belgii to ten samochód przyjechał chyba.

Ładny kolorek i rzeczywiście wysoko stoi. A chromek do wywalenia o ile jest to możliwe (IMHO).

Opublikowano

auto super,kolor,silnik,fele :thumbup: wirusik by sie przydał :gwizdanie:

chrom w tyle tak sobie pasuje i ten na kratkach z przodu odpada...

Opublikowano
  • Autor

Chromy znikną i to na pewno i przód i tył :> też mi się to nie widzi ale tak było jak kupiłem i nie było czasu zdjąć

a co do gleby to zobaczymy ;) najpierw rejestracja :th: a później zabawa :a4fan:

pozdrawiam

Opublikowano

Jestem troche zaskoczony tym silnikiem myślałem że w tych rocznikach to już takich mułów nie wkładają ale widać się myliłem, nie podoba mi się również to wnętrze to pseudo drewno jest jakieś jasne w starszych modelach one jest ciemniejsze przez co tak mocno nie rzuca się w oczy i jakoś bardziej elegancko wygląda pozatym autko super pod warunkiem że powywalasz te śmieszne obwódki chromowane starsznie to wiochą pachnie :polew:

Opublikowano

No Właśnie to jest to nie widziałem na forum czegos tak ładnego w b5 kolorek git nawet felga moze być lampki tylko kurde co wy macie z tymi hakami ( błeeeeeee ) paskuctwo ale ogolnie super aha i jak robisz fotoski to chociaz być dywanik wytrzepał :bicz:

Opublikowano

Ładny avant :a4fan:

Smycz do zmiany na klubową :>

Opublikowano

Mmmmm autko miodzio, ładny kolor, felunek dobry, oświetlenie super pozostaje dobry chips :a4fan:

Opublikowano

Czemu myslalem ze mieszkasz w Belgii, poniewaz tam tablice zawsze ida za wlascicielem chyba za kupiles

od znajomego i pozwolil ci jechac na jego blachach i ubezpieczeniu .Czasami to smiesznie wyglada nowy samochod i ma stare tablice pedzelkiem odnawiane no ale co kraj to inaczej ,pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

samochód załatwił mi znajomy blachy też mi on załatwił ;) jakiś jego kolega mi zrobił na miejscu :th: wydrapał znaczek ta tylnej tablicy (podobno jest najważniejszy) i tak przyjechałem

a co do smyczy to jak zdobyć klubową??? :a4fan:

Opublikowano

samochód załatwił mi znajomy blachy też mi on załatwił ;) jakiś jego kolega mi zrobił na miejscu :th: wydrapał znaczek ta tylnej tablicy (podobno jest najważniejszy) i tak przyjechałem

a co do smyczy to jak zdobyć klubową??? :a4fan:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/board,25.0.html Autko gitarka ale fakt gleba musi być :naughty:
Opublikowano

Chromy znikną i to na pewno i przód i tył :> też mi się to nie widzi ale tak było jak kupiłem i nie było czasu zdjąć

słuszna decyzja, :audi: :th:

Opublikowano

eeeeeeeee piekne autko :th: :audi: