Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Zasada działania podgrzewanych sprysków

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie koledzy jak podgrzewają się spryski w a4 B6 zjakiego przycisku czy automatycznie jak temper.spadnie poniżej pewnej wartosci pomocy prosze

Opublikowano

Jak włączysz ogrzewanie tylnej szyby to grzeją spryski i lusterka o ile są grzane

Opublikowano
  • Autor

dziękuje

Opublikowano

w kazdej b6 spryski są grzane?

Opublikowano

a macie może numer katalogowy grzanych sprysków do B5 bo ja mam ale miałem jakieś spięcie i zaczęły mi się palić z pod maski jak przekręciłem kluczyk i chciałem zakupić nowe

Opublikowano

koleszko spryski masz pod maską około 14.00 będę w grarażu to podam ci muner odezwę się na pewno do uslyszenia :hi:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 11:05_________________________________________________dzień dobry dopiero dzisiaj mam internet, numer spryskiwaczy to8D0955988A do tego kostki ale pewnie mas znumerAMP928472co do numeru kostek ni ejestem pewnien bo byly dwa ale to chyba ten w numerze sprysków nie powinno być błędu ale cyferki z numerem są strasznie małe.Mam pytanie w zderzaku masz halogeny czy móglbyś mi podać numer koster do halogenów bo halogeny mam tylko nie mam kostek Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak włączysz ogrzewanie tylnej szyby to grzeją spryski i lusterka o ile są grzane

u mnie w B5 lusterka podgrzewają się bez żadnego włączania szyby chyba po niżej jakiejś temp się załącza i na tej samej zasadzie pewnie i podgrzewanie sprysków i zamków działa po lusterkach widać jak jest niska temp paruje z nich i jak sie dotyka to wyraznie czuć że są ciepłe , a z ciekawości sprawdzę jutro rana czy aby automatycznie zawsze się nie grzeją ale to było by bez sensu