DeeJay_Kill Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Wiecie co...oceńcie to moje A4, powiedzcie, że jest brzydkie, zeby łatwiej było mi się z nim rozstać ;( Życie jest niesprawiedliwe - to ja go wypatrzyłem, ja dałem zaliczke, ja przy nim robiłem po nocach, ja dbałem, ja polerowałem, a realia są smutne - jako 18-latek niestety miałem w portfelu tylko 2k zł, więc reszte musiał dołożyć ojciej. Budujemy dom i trzeba sprzedać niunię, a jak odbiorę swoje pieniądze, to chyba honda civic będzie. Nawet nie wiecie, jakie to jest uczucie;/ - teraz mam przynajmniej motywację, zeby zarobić na drugie audi, bo do wszystkiego chcę dojśc sam i nie chcę, żeby mi ktoś kasy dokładał do auta, a później wypominał...Jak potrzebujecie dobrego DJ'a, to macie u mnie zniżkę;p Jak po jutrzejszej giełdzie wrócę do domu tramwajem, to chyba się będę musiał napić...a z drugiej strony to nawet dobrze, bo będzie kasa na własne auto... Tak więc oceniajcie to (jeszcze) moje A4. Pzdr http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=227345741
ykk Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Ee.. nie przejmuj sie. Kupisz sobie kiedys lepsze. I z lepszym silnikiem.. :th: Samochod to rzecz nabyta. No chyba ze ma sie do niego sentyment..
fooxes Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Dokładnie zgadzam sie z poprzednikiem.. ale jak sie do czegos przyzwyczai to potem ciezko sie rozstac no chyba ze pomyslisz o nowszym modelu ?
LEoo Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Nie przejmuj sie...bedzie dobrze, chociaz Civic to nie no ale tez jezdzi
DeeJay_Kill Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2007 a gdzie ocena autka...? Civic wg mnie najlepsze rozwiazanie do powiedzmy 3k zł... (ale tylko i wyłącznie V gen)
Gość nuti Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Moje wyrazy współczócia ale będzie dobrze, teraz Civic za 3 tys, posmigasz a za kilka latek A4 ale B6lub B7
SLOVIAN Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Chlopie,zmien swoje nastwienie z tym ''ja sam...'',bo to hipokryzja juz jest....
Pelex Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Łącze się z tobą w bólu twoja jest całkiem ładna jak każda seria i kolorek ma fajny. Ja przed miałem Civica z 93 r. zabawa była nie zła ale komfortu zero pozdrawiam
fooxes Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 niedługo powinneś wrócić napisz czy sprzedana?
Szuder Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 kupisz sobie ładniejsze i z lepszym silniekiem... nie ma co żałować
Rekomendowane odpowiedzi