Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Czy ktoś z was pracuje w PLAY??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taką bardzo nietypową prośbę chcę dowiedzieć się kto jest kierownikiem salonu w moim mieście. Chciałem złożyć reklamację i nie chciano jej przyjąć i padło kilka niemiłych słów od pracownika teraz chciałbym skargę złożyć mu na ręce ale oczywiście nikt nie chce podać do niego kontaktu bo może nie istnieje nie wiem.

Opublikowano

Mam taką bardzo nietypową prośbę muszę dowiedzieć się kto jest kierownikiem salonu w moim mieście. Musze złożyć reklamację i nie chciano jej przyjąć i padło kilka niemiłych słów od pracownika muszę skargę złożyć mu na ręce ale oczywiście nikt nie chce podać do niego kontaktu bo może nie istnieje nie wiem.

do tego gówna bym nie wpuścił nawet bezrobotnego alkocholika

oszusci i banda kretynów

mnie i moją kobitkę tez oszukali :wallbash:

Opublikowano

ja zostałem kilka razy potraktowany jak szmata z ulicy...

jednemu to monitor zwaliłem z biurka jak oszukał moja laskę

Opublikowano

dobry jesteś :notworthy: miałem ochotę na to samo jak babka pyskowała mojej mamie chciałem w ryj dać :angry:[br]Dopisany: 30 Lipiec 2010, 09:52_________________________________________________Ale jakoś wydaje mi się że jest to mur nie do przebicia lecz na pewno sprawy nie odpuszczę pisemka do Wawy będę słał :disgust:

Opublikowano

Mam taką bardzo nietypową prośbę chcę dowiedzieć się kto jest kierownikiem salonu w moim mieście. Chciałem złożyć reklamację i nie chciano jej przyjąć i padło kilka niemiłych słów od pracownika teraz chciałbym skargę złożyć mu na ręce ale oczywiście nikt nie chce podać do niego kontaktu bo może nie istnieje nie wiem.

Jeżeli nie chcą ci podać kierownika to składaj oficjalne pismo do salonu i do Play

Opublikowano

Do tego salonu chciałem ale same na siebie nie przyjmą więc mi odmówiły się kłócić mi zbrzydło ale do siedziby w wawie wysłane papierki już są i zobaczymy co dalej. Nie odpuszczę :chytry:

Opublikowano

f*ck, widze ze jest nas wiecej, mam 2 telefony w play na firme wziete i jak podpisywalem umowe to byli tak mili ze myslalem, ze beda mnie w tylek calowac zaraz i jajka ssac, a jak po miesiacu zjawilem sie z wyjasnieniem dlaczego nie uwzgledniaja mi promocji i wystawiaja zawyzone faktury to dwoch lamusow za biurkiem nie potrafilo mi nic pomoc,a przy tym byli tak nieuprzejmi ze w koncu wyprowadzili mnie z rownowagi, eeh jebac play

Opublikowano

U mnie też firmowy fonek więc widzę że próbują je..ć firmy w d*pę w Orange takich sytuacji nie miałem a już od lat byliśmy im wierni. Play to syf i tyle. :sick3:

Opublikowano

Widzę że trafiacie na jakiś chorych ludzi, ja jestem w playu od prawie roku i nie miałem z nimi żadnych problemów oprócz jednego; z sieci play oraz plus nie można było się dodzwonić na telefony w sferii. Zadzwoniłem, przyjęli zgłoszenie naprawili w pare godzin i oddzwonili za 2 dni że usterka została naprawiona. Mam z nimi parę numerów i opiekuna. Jak do tej pory jestem z nich zadowolony, szczególnie z rachunków które spadły o około 70% w stosunku do orange.