tonis21 Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 Witam wszystkich, właśnie zdążyła mi sie przygoda z pęknięta rurka od odmy z tego co wiem to pękła bo jest gumowa i zasysa lewe powietrze. Autko faluje i nierówno pracuje na niskich obrotach. Pytanie czy nierówna praca silnika na silkich obrotach nie rozreguluje tłoków? Mieliście takie przypadki? Czy wymienić sama rorke? czy sa jeszcze inne elementy związane? dzięki za pomoc pozdrawiam
Buba Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 stary ogarnij profil. o jak silnik ci chodzi? AEB? wymien odme jak jest rozwalona
rafis Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 jak peknieta rurka to wymien sama rurke. ja tak zrobilem i jest dobrze. Ale mi nic nie falowalo tylko byla peknieta w jednym miejscu.
Gniady Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 Odma chyba nie ma związku z falującymi obrotami bo to jest tylko odpowietrznik jak się nie myle.
Buba Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 Odma chyba nie ma związku z falującymi obrotami bo to jest tylko odpowietrznik jak się nie myle. ma
M_ILES Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 Kolega Buba ma racje, odepnij ktorys z wezy odprowadzajacych spaliny(odmy), a zobaczysz jak obroty drastycznie spadna i zaczna falowac...
Rekomendowane odpowiedzi