Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Zgubiony klucz do drugich drzwi w domu - rozwiercenie wkładki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, koledzy mam do was sprawę. Zgubiłem jedyny klucz do tylnych drzwi wejściowych do domu i jest d*pa zbita bo jutro chcę robić grila i jak by lało to tymi drzwiami wnosił bym do domu kiełbaski itp. nie musząc gonić tyle na około. Myślę nad rozwierceniem wkładki tylko jak to zrobić by nie narobić większych szkód. Jakie wiertło i gdzie wiercić by to zrobić? Może ktoś to już robił, proszę o pomoc.

Opublikowano

wiercisz tak żeby można było dojść do cięgna zamka.. ale jak masz taki problem co zrobić to lepiej się za to nie zabieraj..tylko wezwij speca to Ci to zrobi chwila moment :gwizdanie: :kox: albo zaproś Spanky iego na grilla to Ci otworzy z półobrotu :evil:

Opublikowano

albo normalnie zaproś na grilla i na piwko a jak sie piwko skończy to krzyknij, że w lodówce jest zimne i kto pierwszy ten lepszy

nie tylko drzwi Ci otworzą :decayed:

Opublikowano

Qtwa grila to ja mam na dzisiaj zaplanowanego ale leje jak cholera u mnie i burza jest, może się co poprawi na wieczór. Co do zamka to będziemy radzić razem z p. Sobieskim :wink4:

Opublikowano

Myśle, że P. Tadeusz więcej by tu poradził :gwizdanie:

Opublikowano

Teraz patrzę i trafił mi się PREMIUM ;( będzie mordować tyle L :confused4: Ciężko będzie ale jak to bywa pod koniec mogę pilnować domu i spać przy drzwiach bo wiertarkę już mam gotową a szwagry mają dowieźć wiertła.