Chuck Norris Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Witam, przeszukałem forum i nie znalazłem tematu, który by mi odpowiedział na moje pytania. Chcę wymienić radio chorus na kasety na Concerta II CD, oczywiście wiem że są potrzebne wyjmaki do radia itp., ale czy nie trzeba robić żadnej rzeźby przy wymianie, wymiana będzie tylko opierać się na wyjęciu wtyczek i podłączeniu pod Concerta i włożeniu radia? I jeszcze jedno pytanie, w swoim aucie mam Bose, czy radio trzeba kodować pod ten system czy nie ma takiej potrzeby, wiem że jest osobna wtyka do radia od Bose, ale właśnie nie wiem jak z tym kodowaniem jest. Z góry dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam! [br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 13:36_________________________________________________Naprawdę nikt nie potrafi odpowiedzieć na moje pytania? [br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 22:32_________________________________________________Nikt tego nie robił u siebie w aucie?
Kowi87 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Nie będziesz miał problemów z przełozeniem radia, poniewaz B6 z takim radiem wyjeżdzało z fabryki, wiec raczej to bedzie przepiecie wtyczek tylko, a co do bose prawdopodbnie będziesz musiał kodowanie wpisać
Chuck Norris Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Wreszcie ktoś mnie upewnił , dzięki wielkie Kowi87. Może ktoś się jeszcze wypowie w tym temacie, chętnie się dowiem jak zakodować radio pod Bose , bo z tego co wiem jeśli nie zakoduje je to będą grały tylko przednie głośniki, nie wiem ile w tym prawdy, z góry dzięki i pozdro!
Rekomendowane odpowiedzi