Gość rob Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 nie skonczylo sie - sprawa bedzie miala final w sadzie kolejna rowniez żebyś tylko tyle nie czekał co cuber ale trzeba walczyć ze złodziejami :oklaski:
Cuber Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 nie skonczylo sie - sprawa bedzie miala final w sadzie kolejna rowniez żebyś tylko tyle nie czekał co cuber ale trzeba walczyć ze złodziejami :oklaski: CUBER czekał aż się doczekał sprawa wygrana!! CUBER - HESTIA 1-0
Gość Murzyn Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 no wyjscia nie ma. Jestem umowiony z kierownikiem oddzialu, dostanie wyceny z normalnych warsztatow i ASO i jak nie wykaze sie elastycznoscia to (...) i beda 2 sprawy w sadzie. 99% wygrywa sie z ubezpieczycielami wiec jestem dobrej mysli. Boban sugerowal, zeby najpierw zwrocic sie do rzecznika praw - tez skutkuje ponoc
Krisu Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Ja nie wiem. Czemu Wy tak nie lubicie tych ubezpieczycieli??!! Przecież oni są tacy fajni
Gość Murzyn Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Ja nie wiem. Czemu Wy tak nie lubicie tych ubezpieczycieli??!! Przecież oni są tacy fajni jak cos wiesz, to byc pomogl, a nie cwaniakowal :bicz3:
Krisu Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Z tego wynika że miałem sporo szczęścia z nimi. :> Co prawda często mi się nie zdarza z nimi współpracować, ale jak już to zawsze wychodziło na moim. Zimą zeszłego roku uszkodziłem miskę olejową i przedni spojler. Wszystko poszło z AC w serwisie Audi w Katowicach. Asistance mnie ściągnął, dostałem zastępczaka na 4 dni i jeszcze w serwisie dali mi dywaniki za darmo do tyłu. Nie zapłaciłem ani złotówki. To chyba mój urok osobisty...
Rekomendowane odpowiedzi