Maciek80 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Po wizycie u Roba jestem jak najbardziej zadowolony, różnica między serią a programem ogromna, nie żałuję ani złotówki wydanej w TUNE-UPie :> Graty oczywiście seryjne, z czasem może pomyśli się o kolejnych modach ale póki co wystarcza mi to co jest :>
David Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 gratuluje moda wyniki standard Graty oczywiście seryjne, z czasem może pomyśli się o kolejnych modach ale póki co wystarcza mi to co jest :> dobrze powiedziane "poki co" ps miales cos nie tak z rozrządem?
Maciek80 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Rob powiedział, że jakiś partacz go ustawiał (to jeszcze poprzedni właściciel wymieniał). Przestawił o 2 stopnie i przybyło 5 koni
Bieniek Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Ladnie ladnie.Tylko malo bedzie za chwile :naughty: I tak zmienisz na 2.5 :gwizdanie: :gwizdanie:
David Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Ladnie ladnie.Tylko malo bedzie za chwile :naughty: I tak zmienisz na 2.5 :gwizdanie: :gwizdanie: Bieniek a jak idzie Twoje 2.5 w porownaniu do poprzedniego 1.9 + brd?
Maciek80 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Ja powiem że idzie jak popierdolone. Ostatnio miałem okazję się przejechać i jak Bieniek dał buta to wszystko latało w środku. A ja łapałem piwo i okulary :polew:
Bieniek Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Ja powiem że idzie jak popierdolone. Ostatnio miałem okazję się przejechać i jak Bieniek dał buta to wszystko latało w środku. A ja łapałem piwo i okulary :polew: A wlasnie,ze cos slabawo idzie :confused4: W weekend bede sie staral ogarnac co i jak. A to co Maciek mowi to na mokrej trawie,wiec Q zalatwilo robote.
GILI Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Nareszcie program....Teraz masz prawie kompletne auto,bo mocy do wyglądu było za mało Ja powiem że idzie jak popierdolone. Ostatnio miałem okazję się przejechać i jak Bieniek dał buta to wszystko latało w środku. A ja łapałem piwo i okulary :polew: bo ma Q... i piski na trawie nie przejdą nawet w ruskim filmie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi