Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Zderzak RS4 B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Planuje kupic zderzak z RS4 kompletny ze spryskiwaczami. Nie jestem zbytnio obeznany w temacie i stad moje pytanie: Jak co potrzeba zeby podlaczyc spryskiwacze i jak to zrobic. Do tej pory mialem zwykly zderzak b5 bez spryskiwaczy. Duzo jest przy tym roboty?

Opublikowano

Więcej zabawy będziesz miał z dopasowaniem zderzaka do budy :)

Opublikowano
  • Autor

Wiem wiem znalazlem na forum jak to zrobic. Ogolnie komplet zderzak RS4 ze wszystkim ile moze mnie wyniesc +-? I jeszcze pytanie czy lampy z anglika normalnie podejda?

Opublikowano

Co do lamp z anglika to nie wiem na 100 % ale wydaje mi się że będą się różnić przysłonkami w soczewkach.

Opublikowano
  • Autor

aha moze jeszcze ktos sie wypowie na temat lamp bo mam do kupienia za 400zeta 2sztuki tazke chyba sie oplaca. A wzmocnienie 2.4 beedzie pasowalo do 1.9TDI ktos moze wie ?

Opublikowano

wzmocnienie szukaj do swojego silnika nie kombinuj :gwizdanie: bo nie złozysz, temat angielskich soczewek do ogarniecia, przestawiasz tylko przesłone, napisz PW do keżora jak to sie robi :good:

A co do zderzak RS juz go kupiłes?? Ja miałem niedawno praktycznie zaklepany kompletny, ale dałem spokój, zbyt duze koszty a efekt wcale moze nie być fajny :gwizdanie:

Spryski podłaczysz ale bedziesz musiał kupic zbiornik płynu spryskiwaczy, jest o tym watek :gwizdanie:

i druga sprawa jeśli kupisz RSa to pomaluj takze dokładki i progi bo inaczej bedzie to hoojowo wyglądało :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

Co do zderzaka jeszcze nie mam ale przymierzam sie kupic. Mam 2 koncepcje albo kupie od RS4 albo zdecyduje sie na S4 przedni zderzak i tylni. Takze nie wiem co bedzie lepiej wygladalo czy przod RS4 i tyl od S4 czy robic pakiet S4. Takie mieszanie RS4 z S4 moze srednio wygladac takze doradzcie co byscie zrobili. Chetnie kupilbym tez progi od S4 ale trudno je dostac. A co do lamp jak mam cos przekladac to bede szukal od europejczyka. Koleszka mogl mi sprzedac kompletna maske blotniki i lampy za 1600zl z anglika to dobra cena ?

Opublikowano

Co do zderzaka jeszcze nie mam ale przymierzam sie kupic. Mam 2 koncepcje albo kupie od RS4 albo zdecyduje sie na S4 przedni zderzak i tylni. Takze nie wiem co bedzie lepiej wygladalo czy przod RS4 i tyl od S4 czy robic pakiet S4. Takie mieszanie RS4 z S4 moze srednio wygladac takze doradzcie co byscie zrobili. Chetnie kupilbym tez progi od S4 ale trudno je dostac. A co do lamp jak mam cos przekladac to bede szukal od europejczyka. Koleszka mogl mi sprzedac kompletna maske blotniki i lampy za 1600zl z anglika to dobra cena ?

na moje oko S4 ładniejsze, ale RSa łatwiej wyrwać kompletnego tzn spryski i halo, w lampach nic nie przekładasz tylko cos tam sie przesuwa, musisz sie dopytać tych co to robili(podobno robota na 10min)

1600zł za maske 2 błotniki i lampy??

maska http://allegro.pl/item1143981313_audi_a4_2000r_maska_przod_srebrny.html

błotnik x2 http://allegro.pl/item1143980217_audi_a4_2000r_blotnik_przod_srebrny.html

280+500+450(lampy DEPO) wiec mozna taniej

Opublikowano
  • Autor

Z tym ze depo to chyba zamienniki. Wolalbym Valeo ale cena dobra to co podales tym bardziej pasuje mi pod kolor:)[br]Dopisany: 07 Sierpień 2010, 11:54_________________________________________________zderzak RS znalazlem ale nigdzie nie ma halogenow. Juz nie wspomne o S.

Opublikowano

Z tym ze depo to chyba zamienniki. Wolalbym Valeo ale cena dobra to co podales tym bardziej pasuje mi pod kolor:)[br]Dopisany: 07 Sierpień 2010, 11:54_________________________________________________zderzak RS znalazlem ale nigdzie nie ma halogenow. Juz nie wspomne o S.

Bierz DEPO, valeo nowych nie kupisz a uzywki daja wiele do życzenia, odbłyśniki zaśnierzałe szkło do czyszczenia/polerowania przy okazji bierz jeszcze jakieś HIDY(xenon)

Co do zderzaków kompletnych ja miałem do naprawy(małe pękniecie przy rej) i zwęzenie ale podliczyłem koszty to z malowaniem wyszło by cos koło 1700zł :gwizdanie: musiałbym do niego tylko kratke jedna dokupić, ale temat odpusciłem :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

A te depo to cene podales za nowki komplet czy sztuka? xenon to mam tylko kabelki poprzerywane. A co do zderzaka to S wyniesie gdzies 1400zl kompletna?

Opublikowano

A te depo to cene podales za nowki komplet czy sztuka? xenon to mam tylko kabelki poprzerywane. A co do zderzaka to S wyniesie gdzies 1400zl kompletna?

S4 będziesz szukał długo aby był kompletny, a czy wyniesie 1400 niewiem kwestia na co trafisz :gwizdanie: a te lampy to

http://allegro.pl/item1151781010_lampy_przednie_audi_a4_99_01_po_lifcie_nowe.html