wrclaguna Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 a jaki masz wzmacniacz antenowy ORI czy dokladany
xDiselx Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2010 hmm no poza tunerem ktory jest w poprzednich postach przedstawiony i antena z naviserwice to reszta jest ori
wrclaguna Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 a sprawdzales ustawienia w jakim jest systemie
xDiselx Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2010 zebym wiedzial jeszcze w jaki sposob to zrobic, ponoc tuner dzialal na poprzednim samochodzie a8 nie wiem czy tam jest jakies inne czy takie samo kodowanie.
wrclaguna Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 a jakie masz kodowanie w Navi podaj tutaj i sprawdz przyciskiem Setup ustawienia PAL , Secam B/G
maciekpolanica Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Czy chcac dolozyc tuner tv trzeba dodatkowo kupowac jakies anteny, wzmacniacze itp?? Czy do navi rns-e jest inny tuner niz ten co kolega podal na poczatku postu?? Pozdrawiam i dzieki za odpowiedz
wrclaguna Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Czy chcac dolozyc tuner tv trzeba dodatkowo kupowac jakies anteny, wzmacniacze itp?? Czy do navi rns-e jest inny tuner niz ten co kolega podal na poczatku postu?? Pozdrawiam i dzieki za odpowiedz Tak inny tuner jest potrzeba jeszcze okablowanie , wzmacniacze antenowe pod fabryczne anteny w szybach
adamooo Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 jak coś to mam na sprzedaż tv tuner do rns-e z okablowaniem [br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 14:31_________________________________________________ zebym wiedzial jeszcze w jaki sposob to zrobic, ponoc tuner dzialal na poprzednim samochodzie a8 nie wiem czy tam jest jakies inne czy takie samo kodowanie. z a8 nie będzie pasował tuner chyba że do nawigacji dx..ale to stary model i średnio odbiera
xDiselx Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2010 co do kodowania to dopiero jutro podlacze vaga i zczytam jakie jest, tylko z tego co pamietam to na navi nie wyswietlalo mi jakie jest tylko na radio ale sprawdze jeszcze jutro no a co do stup to jak tam wejsc bo nie mam u siebie takiego przycisku, mam RNS-D i nie bardzo sie orientuje jak sprawdzac te ustaienia PAL itp. dzieki adamooo ale sprobuje cos zrobic z tym co mam
maciekpolanica Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Ktos wie czy mozna taki tuner podlaczyc pod rns-e?? http://allegro.pl/dab-tuner-radiowy-audi-a4-a5-a6-a8-q5-q7-i1368845320.html
wrclaguna Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 pod RNS E potrzeba Tuner TV tylko z takmi numerami 4D0 919 146 C , CX , D , DX
Filutek Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Czy chcac dolozyc tuner tv trzeba dodatkowo kupowac jakies anteny, wzmacniacze itp?? Czy do navi rns-e jest inny tuner niz ten co kolega podal na poczatku postu?? Pozdrawiam i dzieki za odpowiedz Tak inny tuner jest potrzeba jeszcze okablowanie , wzmacniacze antenowe pod fabryczne anteny w szybach Co to są za wzmacniacze antenowe? Bo ja mam wszystko podpięte chyba bez tych wzmacniaczy. Tuner mam o numerach 4d0 919 146 anteny mam dwie przyklejone na bocznych szybach i chyba to są już ze wzmacniaczami. Wszystko działa ładnie pięknie w Polsce ,niestety w Niemczech nie odbiera.
maciekpolanica Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Czyli jak zlikwiduja niedlugo telewizje analogowa to to urzadzenie do odbioru tv bedzie nieuzyteczne?? Da sie go czyms ori audi zastapic??
wrclaguna Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Czy chcac dolozyc tuner tv trzeba dodatkowo kupowac jakies anteny, wzmacniacze itp?? Czy do navi rns-e jest inny tuner niz ten co kolega podal na poczatku postu?? Pozdrawiam i dzieki za odpowiedz Tak inny tuner jest potrzeba jeszcze okablowanie , wzmacniacze antenowe pod fabryczne anteny w szybach Co to są za wzmacniacze antenowe? Bo ja mam wszystko podpięte chyba bez tych wzmacniaczy. Tuner mam o numerach 4d0 919 146 anteny mam dwie przyklejone na bocznych szybach i chyba to są już ze wzmacniaczami. Wszystko działa ładnie pięknie w Polsce ,niestety w Niemczech nie odbiera. jak zalozyles dokladane anteny to juz masz w zestawie na szybe to nie musisz podlaczac do wzmacniaczy anten Czyli jak zlikwiduja niedlugo telewizje analogowa to to urzadzenie do odbioru tv bedzie nieuzyteczne?? Da sie go czyms ori audi zastapic?? dopiero w 2013 roku cos sie wymysli :gwizdanie:
Filutek Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Czy chcac dolozyc tuner tv trzeba dodatkowo kupowac jakies anteny, wzmacniacze itp?? Czy do navi rns-e jest inny tuner niz ten co kolega podal na poczatku postu?? Pozdrawiam i dzieki za odpowiedz Tak inny tuner jest potrzeba jeszcze okablowanie , wzmacniacze antenowe pod fabryczne anteny w szybach Co to są za wzmacniacze antenowe? Bo ja mam wszystko podpięte chyba bez tych wzmacniaczy. Tuner mam o numerach 4d0 919 146 anteny mam dwie przyklejone na bocznych szybach i chyba to są już ze wzmacniaczami. Wszystko działa ładnie pięknie w Polsce ,niestety w Niemczech nie odbiera. jak zalozyles dokladane anteny to juz masz w zestawie na szybe to nie musisz podlaczac do wzmacniaczy anten Czyli jak zlikwiduja niedlugo telewizje analogowa to to urzadzenie do odbioru tv bedzie nieuzyteczne?? Da sie go czyms ori audi zastapic?? dopiero w 2013 roku cos sie wymysli :gwizdanie: No to by było ok z tymi antenami. No to muszę się dowiedzieć czemu to mi w Germani nie działa, czyżby Niemcy już nie mieli analogu.
Rekomendowane odpowiedzi