Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[A4 1.9 TDI (66KW) 1997r.] co się stanie jak podmienię komputer.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co się stanie jak podmienię komapa zamiast 90 KM na kompa od wersji 110 KM przy silniku 1,9 TDI

Opublikowano

nic .... [nie odpali,nie pojedzie itp .... ]

Opublikowano

heh też mi się tak wydawa , ale jest osoba która twierdzi że zmianiła, zresetowała i jeździ ( nie klubowicz), a, że to by było za proste to wolę się upewnić.

Opublikowano

Nie,tacy magicy to nie istnieją,oczywiście da się podmienić kompa o tym samym oznaczeniu i zmienionej mapie,ale 90 1Z z 110AFN to taki numer już nie przejdzie.

Opublikowano

heh no cóż , niestety też mi sie tak wydawało , za dobrze by było zamiast 1000 zł na czipa 150 zł na kompa :)

Opublikowano

90-110 bez problemu odpali jeśli immo będzie ale nie wysteruje turbiny i nie będzie ona działać oraz źle wysteruje nastawnik pompy

Opublikowano

90-110 bez problemu odpali jeśli immo będzie ale nie wysteruje turbiny i nie będzie ona działać oraz źle wysteruje nastawnik pompy

oczywiscie masz racje , ale innymi slowy auto nie nadaje sie do jazdy ... a o to chodzilo zainteresowanemu, stad moja odpowiedz ze nie :wink4: ...

jak ma to jechac i byc zrobione profi to pozostaje tylko remap ,zadne przekladki sterownikow tutaj nie pomoga ...