juropek Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Co się stanie jak podmienię komapa zamiast 90 KM na kompa od wersji 110 KM przy silniku 1,9 TDI
spanky Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 nic .... [nie odpali,nie pojedzie itp .... ]
juropek Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2010 heh też mi się tak wydawa , ale jest osoba która twierdzi że zmianiła, zresetowała i jeździ ( nie klubowicz), a, że to by było za proste to wolę się upewnić.
AudiB4 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Nie,tacy magicy to nie istnieją,oczywiście da się podmienić kompa o tym samym oznaczeniu i zmienionej mapie,ale 90 1Z z 110AFN to taki numer już nie przejdzie.
juropek Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2010 heh no cóż , niestety też mi sie tak wydawało , za dobrze by było zamiast 1000 zł na czipa 150 zł na kompa
grzanek85 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 90-110 bez problemu odpali jeśli immo będzie ale nie wysteruje turbiny i nie będzie ona działać oraz źle wysteruje nastawnik pompy
spanky Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 90-110 bez problemu odpali jeśli immo będzie ale nie wysteruje turbiny i nie będzie ona działać oraz źle wysteruje nastawnik pompy oczywiscie masz racje , ale innymi slowy auto nie nadaje sie do jazdy ... a o to chodzilo zainteresowanemu, stad moja odpowiedz ze nie ... jak ma to jechac i byc zrobione profi to pozostaje tylko remap ,zadne przekladki sterownikow tutaj nie pomoga ...
Rekomendowane odpowiedzi