Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Aparat do 600zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko!

Jaki byście polecili aparacik w cenie ok. 400zł? szukałem tematu i było do 500zł ale z poprzednich lat tematy..

Lubię pstrykać fotki, makro itp, większość fotek za dnia ale zawsze mi brakowało dobrego flesza, więc i on by się w miarę dobry przydał. miłoby było jakby była funkcja kamery z głosem ale niekoniecznie :good:

kurde znalazłem wątek podemną :gwizdanie: no ale za późno.. mimo wszystko proszę o pomoc :hi:

Mała zmiana - cena do 600zł.

Opublikowano

-> bardzo fajny aparacik, znajomy ma http://allegro.pl/item1173561395_canon_ixus_100_is_sd780_sdhc_4gb_aku_lad.html

-> ten też można śmiało polecić http://allegro.pl/item1175358263_aparat_fuji_finepix_s1600_12_2_15x_720p_panorama.html

na temat innych się nie wypowiadam bo nie znam innego w tej cenie

Opublikowano
  • Autor

a jeszcze może mi powiesz, na co zwrócić głównie uwagę przy zakupie? [br]Dopisany: 10 Sierpień 2010, 22:41_________________________________________________wybór padł na SONY DSC-S2100 :gwizdanie:

fajnie fotki strzela, mało opcji manualnych jest w porównaniu do mojego panasonika poprzedniego, ale ma jakieś unowocześnienia jak wykrywanie twarzy/uśmiechu. 460zł zapłaciłem w sklepie bez karty pamięci - bo mam swoją.

Opublikowano

a jeszcze może mi powiesz, na co zwrócić głównie uwagę przy zakupie? [br]Dopisany: 10 Sierpień 2010, 22:41_________________________________________________wybór padł na SONY DSC-S2100 :gwizdanie:

fajnie fotki strzela, mało opcji manualnych jest w porównaniu do mojego panasonika poprzedniego, ale ma jakieś unowocześnienia jak wykrywanie twarzy/uśmiechu. 460zł zapłaciłem w sklepie bez karty pamięci - bo mam swoją.

ja mam starszy model-super aparaty będziesz zadowolony :)

Opublikowano
  • Autor

ja mam starszy model-super aparaty będziesz zadowolony

mimo wszystko stary aparat też naprawię.. miał 6.0MPx i wg. mnie nie ma prawie różnicy między tym co ma 12.1MPx. no ale to nie od tego zależy jakoś fotek :tongue4: flesz lepszy, nie ma opcji typowego makro, ale można dostosować ostrość. pokażę kilka fotek w odpowiednim wątku później :good: ale folmy są chyba bez dźwięku... :disgust:

Opublikowano

Przepłaciłeś.Ten aparat z wysyłką kurierem kosztuje 380zł.Miałbyś jeszcze na kartę , pokrowiec i piwo :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Wiem, że cena była wyższa, ale brałem go w ratach u nas na 0% (bo procent jest wliczony w cenę :gwizdanie: ).. potrzebne było kilka gratów AGD na już a nie było czasu ganiać do ostrowa czy do wrocławia, więc aparat wziąłem dodatkowo :wink4:

Opublikowano

Ja polecam FUJI F40 fd bateria trzyma super fotki tez są wypasione mam w domu 4 aparaty, panasonica, samsunga, Olympus'a kosztował on 800zł i powiem szczerze że FUJI FILM robi z nich najlepsze fotki szczególnie różnicę widać w nocnych fotkach. Jak kupisz to na pewno będziesz zadowolony i to bardzo.

http://allegro.pl/item1186134623_fuji_f40_fd_nowy.html

Opublikowano
  • Autor

hehe, no już i tak jest za późno. mimo wszystko następnym razem kupowałbym panasonic lumix. pasował mi - dużo opcji manualnych.. fajny :decayed:

Opublikowano

Ja bym teraz kupil Fuji Film f30 tylko trzeba by gdzieś szukać, ma pełnego manuala i robi fotki na wysokim poziomie jak na kompakta no ale trzeba by szukać pewnie używanego.