Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 ASB] System TV w towojej Audi A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie!

Jestem nowym użytkownikiem na tym forum. Ale nie będę teraz o tym w tym dziale pisał. Jako, że często zdarza mi się spędzać dużo czasu na tak zwanym postoju w samochodzie zdecydowałem się na zamontowanie w mojej Audi A4 B7 AVANT 8E0 telewizji. Co o tym sądzicie jakie są wasze opinie, doświadczenia w tej sprawie, jak to funkcjionuje itp. itd.? Znalazłem ofertę na portalu aukcyjnym allegro.pl. Oferuje on właśnie taką usługę.

http://allegro.pl/item1155193037_audi_telewizja_audi_tuner_tv_mmi_tv_audi_tv.html

Czy ktoś już z jego oferty korzystał? Jeśli tak to jakie macie doświadczenia?

Opublikowano

Nie wiem czy w www.naviservice.com.pl nie będzie taniej...

Opublikowano

za taką kwotę to zamontować można w zagłówkach na tyle i z przodu na podsufitce!

Na essie były przecenione monitorki główne na środku podsufitki - otwierane, zawsze masz więcej cali no i cena 3x mniejsza!

Opublikowano

Ja za wszystko zapłaciłem jakieś 2 tyś , tvtuner z allegro , dwie anteny od naviservis , montaż 500zł. Teraz powinno być taniej . Działa naprawdę fajnie często korzystam .

Opublikowano

jak coś to mogę zorganizować tv tuner + kable i anteny..z montażem sobie poradzisz sam..

Opublikowano
  • Autor

Ja za wszystko zapłaciłem jakieś 2 tyś , tvtuner z allegro , dwie anteny od naviservis , montaż 500zł. Teraz powinno być taniej . Działa naprawdę fajnie często korzystam .

Czy mógłbyś wrzycić zdjęcia z wnętrza swojej A4. Chciałbym sobie zobaczyć jak to wszystko u Ciebie wygląda. :)

Opublikowano

i najlepiej powiedz gdzie parkujesz samochód :kox:

Opublikowano

Tzn co ? tam nic nie widać , wszystko jest pochowane.

Opublikowano
  • Autor

Pisałeś, że masz zamontowane w podsufitce i w zagłówkach. Chciałbym zobaczyć jak Ci to wszyszło.

Opublikowano

kolego prześledź dokładnie cały temat a się dowiesz co i jak :)

oniak ma tylko tv tuner :kox:

Opublikowano

Uczulam na jedną sprawę. Do 2012 roku w Polsce sukcesywnie będą wyłączane nadajniki analogowe zastępowane cyfrowymi. Już pod koniec tego roku w zachodnich województwach będzie możliwy odbiór tylko cyfrowy.

Dlatego radzę wybór tunera DVB-T albo hybrydowego (pozwalającego na odbiór w obydwu standardach).

Przykład:

http://allegro.pl/item1180196596_audi_tuner_tv_rns_e.html

Do tego dolicz około 180PLN za kabel TV z Navika oraz stówkę za anteny.

Montaż w miarę prosty. W razie czego mogę pomóc.

Opublikowano

Panie Malik..jeśli chodzi o tv hybrydowe to niestety u nas i tak nie działają..wszystkie hybrydowe tv tunery audi mają kodowanie mpeg2 więc działają w niemczech ale nie u nas..u nas jest kodowanie mpeg4..po 2 zanim wyłączą sygnał analogowy to Ty nie będziesz już jeździł audi :kox: już lepiej kupić ori tv tuner i po wyjściu analogowego dokupić sobie tuner cyfrowy..tyle ot :)

po 3 link do aukcji, który wkleiłeś znajduję się moduł najprostszy i jeden z pierwszych który jest mocno kiepski :evil: jedyne co będzie w nim działało o głos z niektórych kanałów i szary ekran :decayed:

Opublikowano

Już widzę minę miliona babci na wioskach jak w 2012 wyłączą analog , pokaże im sie w TV napis : OD JUTRA TWÓJ TELEWIZOR JEST DO WYJEBANIA !!!. hyhyhy i kolejna wojna o "krzyż " :polew:

Opublikowano

Już widzę minę miliona babci na wioskach jak w 2012 wyłączą analog , pokaże im sie w TV napis : OD JUTRA TWÓJ TELEWIZOR JEST DO WYJEBANIA !!!. hyhyhy i kolejna wojna o "krzyż " :polew:

Śmiej się. W Italii właśnie tak zrobili. :naughty: :naughty: :naughty: