Darayavahus Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Nie dostałem pinu z samochodem a chcę sobie dorobić zestaw kluczyków z pilotami, ale do rzeczy. Czy takim najtańszym interfejsem typu KKL za 30zł ze znanego serwisu aukcyjnego jestem w stanie wyciągnąć PIN? Wiem, że zwykłym Vag-Commem ani polskim VAGiem tego nie zrobię ale widziałem na forum jak ktoś coś pisał o tajemniczym programie potrafiącym za pomocą tego interfejsu wyciągnąć pin. Ewentualnie może być jakaś dokumentacja na ten temat - na jej podstawie program bym potrafił sam napisać. Jeśli tym interfejsem nic nie jestem w stanie zrobić to gdzie w trójmieście i za jaką cenę mogę wyciągnąć PIN? Wyjeżdżam na wakacje i trochę mi się śpieszy. Pozdrawiam
Wihajster Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Nie dostałem pinu z samochodem a chcę sobie dorobić zestaw kluczyków z pilotami, ale do rzeczy. Czy takim najtańszym interfejsem typu KKL za 30zł ze znanego serwisu aukcyjnego jestem w stanie wyciągnąć PIN? Wiem, że zwykłym Vag-Commem ani polskim VAGiem tego nie zrobię ale widziałem na forum jak ktoś coś pisał o tajemniczym programie potrafiącym za pomocą tego interfejsu wyciągnąć pin. Ewentualnie może być jakaś dokumentacja na ten temat - na jej podstawie program bym potrafił sam napisać. Jeśli tym interfejsem nic nie jestem w stanie zrobić to gdzie w trójmieście i za jaką cenę mogę wyciągnąć PIN? Wyjeżdżam na wakacje i trochę mi się śpieszy. Pozdrawiam vag tacho,vag can comander,magic dash, z reguły bierze sie 100zł
Rekomendowane odpowiedzi