Reggi Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 Jak wyjeździsz te recaro do podszewki to daj znać
Tony Stark Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Troche nowosci oklejajac wczoraj lampy u Ciasnego sporobowalismy jak to u mnie bedzie wygladac oto efekty pozatym wyleciala wycieraczka i antena Teraz tylko blenda US i moze kiedys lampy przod US
Reggi Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 kurde a moja folia już 2 tydzień leży
mcns Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Rafalku, dzieje sie cos w temacie czy nic ?
Tony Stark Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2011 mecenas dzieje sie cos tam w niedlugim czasie wkleje jakies foto [br]Dopisany: 11 Sierpień 2011, 11:45_________________________________________________Z nowosci pod maska lekki sticker bomb oraz nowy gadzet do auta, caly czas w fazie testow, za krotko go mam rzeczy powiedziec jakies szczegoly Zawieszenie Air Ride Firmy G.A.S. tylne okucia leko puszczaja powietrze, prawdopodobnie jutro sproboje to ogarnac Tyl siedzi za***iście, przod niestety nie do konca tak jakbym chcial, wszystko do ogarniecia Jezdzi sie calkiem, caliem, musze zdementowac plotki o tym ze autem buja strasznie mialem juz do czynienia z seria, kitem weiteca i gwintem KW u siebie w aucie, moge stwierdzic ze jest tak samo twardo jak na weitec Zarety pokonuje bez probleu z wiekszymiu predkosciami i to z autem opuszczonym tak jak mialemna gwincie nieslychana zaleta jest mozliwosc podnieseinia auta przy jakis przeszkodach jednym palcem troche fotek Musze wypchnac tylne nadkola gdyz przy opcji max w dol felgi mi je wypychaja co przy dluzszym uzytkowaniu w ten sposob moze zakonczyc sie nieciekawie fotki gotowej instalacji postaram sie przeslac na dniach Zgarnelem dzisiaj dwa pierwsze miejsca 1-szy w kategorii Audi 1-szy na najladniejsze auto zlotu
franio Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 nie no, te fele to pasują, jak świni chomąto :gwizdanie:
Tony Stark Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Ile kosztował Cię ten Air ? gentelmeni o pieniadzach nie rozmawiaja nie no, te fele to pasują, jak świni chomąto :gwizdanie: albo krowie siodlo Mi sie podobaja, Tobie nie musza
Arek956 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 kox fhoj. Nie znacie się Dokładnie, ładniejszej C5 w avancie osobiście nie widziałem Dla mnie auto jest idealne
Tony Stark Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Ciesze sie ze sie autko podoba, kilka wiecej fotek [br]Dopisany: 15 Sierpień 2011, 22:03_________________________________________________
Reggi Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 gentelmeni o pieniadzach nie rozmawiaja Nie ściemniaj Dokładnie, ładniejszej C5 w avancie osobiście nie widziałem Poczekaj jeszcze trochę
Tony Stark Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 [br]Dopisany: 22 Sierpień 2011, 22:24_________________________________________________troche nowych fotek ogolnie cos sie dzieje Panowie ktorzy kreca sie kolo auta to Archie i Zuko, wtajemniczeni beda wiedziec ocb
MARCIN607 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 piękna auto a już na tej feldze jest :kox:
Tony Stark Opublikowano 1 Października 2011 Autor Opublikowano 1 Października 2011 now hamowanko na przodzie 320mm trzeba sie rozgladac za jakim zestawem na tyl teraz
wrclaguna Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Na pewno bedzie roznica w hamowaniu
jozek726 Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 [br]Dopisany: 22 Sierpień 2011, 22:24_________________________________________________troche nowych fotek ogolnie cos sie dzieje Panowie ktorzy kreca sie kolo auta to Archie i Zuko, wtajemniczeni beda wiedziec ocb Skręca suty fale MEGA
Rekomendowane odpowiedzi