Tony Stark Opublikowano 3 Października 2011 Autor Opublikowano 3 Października 2011 poprawka po poprzednim tunerze amatorze Mape robil kolega, turbo wstaje znacznie wczesniej , autko lepiej sie zbiera a przeciez konic ubylo dziwne
kadafi Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 poprawka po poprzednim tunerze amatorze Mape robil kolega, turbo wstaje znacznie wczesniej , autko lepiej sie zbiera a przeciez konic ubylo dziwne a i tak zostales objechany
7agan Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Kadafi pamiętaj ze a4 trochę mniej waży. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Tony Stark Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2011 a i tak zostales objechany Sciagnij repsy zaloz felgi ktore z oponami waza ponad 80 kg, do tego zestaw AIR, CA no i ja sam troche ciezszy od Ciebei jestem Pozatym samo auto wazy zapewnie wiecej ja Ostatniego slowa nie powiedzialem jeszcze tazke sie tak nie ciesz [br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 09:02_________________________________________________Zeby nie bylo ze nic w temacie sie nie dzieje
Tony Stark Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2012 no ragga za***iście Ci to wyszlo nie ma co Czekam az to teraz do mnie dotrze i zamontuje w koncu na aucie Dzieki wielkie
Tony Stark Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2012 Nie zostawil mi niczego do pochwalenia sie :)
Reggi Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 zrobisz mi taką?? Jak dobrze zapłacisz Istnieje opcja zrobienia w carbonie..wszystko kwestia kasy.
Bielun22 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 na taką gałkę to i ja bym sie pisał!!!! dla mnie czerwona nić!!! vraczej droższa od pieniędzy nie bedzie???????????????
Reggi Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 na taką gałkę to i ja bym sie pisał!!!! dla mnie czerwona nić!!! vraczej droższa od pieniędzy nie bedzie??????????????? Takie kwestie to na PW, szkoda śmiecić temat Rafałowi.
Michał Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Ragga nienawidzę Cię za to, że nie miałeś w ofercie takiego moda jak obszywałeś moją kiere...
Reggi Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Ragga nienawidzę Cię za to, że nie miałeś w ofercie takiego moda jak obszywałeś moją kiere... Nic straconego :naughty:
Michał Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Nic straconego :naughty: to już nie w tym aucie ziom BTW kapitalne auto, jedna z najlepszych C5 jakie widziałem
Rekomendowane odpowiedzi