Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Zakopane i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe , ale ile razy tam byłem to korki większe niż w Wawce , a wiem co mówię do racy jadę puławską po godzinie 7 rano.

Opublikowano

ja wlasnie wrocilem z zakopca wczoraj i jesli chodzi o nocleg to raczej nie polecam gdzies 10 km od centrum czy dalej :confused4:...całe zakopane rozkopane robia drogi..chodniki.. korki kilometrowe. takze raczej nocleg gdzies w zakopanym badz kościelisko bo blisko..

ja tez to mowie bo bylem niedawno no ale....

Opublikowano

...ale nie fajniej omijać Zakopane??? co tam jest fajnego??? wszystko co fajne jest po za Zakopcem wystarczy wyruszyć na szlaki z okolic morskiego oka, a w poroninie bez zgiełku, rzeczka, żeby zrobić grilla , widok gór, i busiki taniej bo to już połowa drogi , może nie każdy się zatrzyma bo przeładowane , ale ja nigdy nie miałem z tym problemu.[br]Dopisany: 12 Sierpień 2010, 21:57_________________________________________________,a i tak siedząc tam kilka dni człowiek ciągle się szlaja i wyjedź z zakorkowanego Zakopca, a weź tam wróć bo pojechałeś na słowację :) 12 godzin w obie strony z czego 3 zwiedzania :polew:

Żona focha strzeliła i się do mnie nie odzywa więc nie mam nawet co pytać o te adresy... sorrki.

Opublikowano

w zakopanym badz kościelisko bo blisko..

daro a Ty gdzie byłeś?jak w fajnym miejscu to daj namiar.

Opublikowano

ja wysłałem 3 maile i zero odzewu :(

Opublikowano

@ ? :wallbash:

to trzeba dzwonić :wallbash:

Opublikowano

@ ? :wallbash:

to trzeba dzwonić :wallbash:

masz racje bo zostało kilka godzin

wyjezdzam w niedziele o 24.00

Opublikowano

jeśli chcesz w Zakopcu, blisko centrum i w przyzwoitych warunkach z pysznym śniadankiem a na dodatek chcesz mieszkać z kolegą z klubu :) to polecam Dom Wczasowy "Grań", wróciłam tydzień temu :good:

któregoś dnia wychodzę przed dom, a tam A4 z ramkami klubowymi :D albo świat jest mały albo nas jest wszędzie pełno :decayed:

akurat trafiłam na kolegę z lubelskiego. pozdrawiam Adama!

(cena 70zł/doba ze śniadaniem)