Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Audiczka po kolizji... Prawdopodobnie na sprzedaż...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pikuś :cool1: no chyba, że chcesz sprzedawać na części to jetem chętny na pare gratków :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Jutro myślę, że będę wiedział co z tym zrobić... muszę to poważnie przemyśleć... bo z tego co wiem to A4 sprzedaje sie do ostatniej części :) także na prawdę nie wiem co z tym fantem zrobić... Narazie niezłe zainteresowanie widzę :rolleyes: dlatego może skuszę się na rozebranie tego autka i sprzedanie go na części...

Chociaż lepiej by było gdyby ktoś kto się takim czymś trudni wziął to auto kupił takie jakie jest i zrobił sobie z nim co chce... oczywiście za jakieś rozsądne pieniążki :gwizdanie:

Opublikowano

Jutro myślę, że będę wiedział co z tym zrobić... muszę to poważnie przemyśleć... bo z tego co wiem to A4 sprzedaje sie do ostatniej części :) także na prawdę nie wiem co z tym fantem zrobić... Narazie niezłe zainteresowanie widzę :rolleyes: dlatego może skuszę się na rozebranie tego autka i sprzedanie go na części...

Chociaż lepiej by było gdyby ktoś kto się takim czymś trudni wziął to auto kupił takie jakie jest i zrobił sobie z nim co chce... oczywiście za jakieś rozsądne pieniążki :gwizdanie:

ile chcesz za całe auto może być na PW

Opublikowano

[*] szkoda jej ehhh na tajle szkoda bo fajna a tak jak inni pisza dramatu nie ma do uratowania popros tych z discovery fani 4 kolek oni ja odpicuja :)

Opublikowano

jesli auto w dobrym stanie to moim zdaniem absolutnie nie powinieneś go rozbierać :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Było w dobrym stanie... nowy akumulator wymienione zawieszenie, olej, filtry i to wszystko 1-2 miesiące temu... ale nie wiem czy chcę nim dalej jeździć... miał tak czy siak iść na sprzedaż tylko na jesień tego roku... i zastanawiam się nad przyspieszeniem tej operacji :D i tak kupię A4 B6 1,8T Avant... tylko nie czerwone :D hehe Świetne autko ale dla mnie troche już jednak leciwe...

Tak jak mówię jutro napiszę czy sprzedaje w całości i jaka cena... czy na części... :)

Opublikowano

Jak niby masz auto z 1998 jak w tym roku już nie było znaczka Audi na błotniku pod kierunkiem? Pewnie już był bity wcześniej w ten błotnik :P to teraz przynajmniej jak będziesz naprawiał to załóż taki już bez znaczka no chyba że z drugiej strony tez jest ze znaczkiem :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Jednak nie sprzedaje mojej A4 :) zostaje a co więcej zostały zakupione poliftowe lampki DEPO i poliftowy zderzaczek przedni... na dobry początek ;)

Teraz autko stoi w lakierni i jest praktycznie całe odmalowywane... efekt końcowy za jakieś 10 dni :)

Nie chce ktoś sprzedać swoich 18' ? albo zamienić na moje 17' ? szukam większych kółek do autka...

pozdrawiam ;)

Opublikowano

no to jednak zostales przy tym autku zrobisz je i bedzie dalej ci sluzyc :D ja tez musze moje do lakiernika oddac ehhh i do malowania mam 2/4 auta :D

Opublikowano

Przyjedź na spota to ocenimy :cheesy:

Źle nie wygląda :cygaro:

Opublikowano
  • Autor
Przyjedź na spota to ocenimy :cheesy:

Źle nie wygląda :cygaro:

Oj uwierz jeszcze nie widziałeś na żywo :facepalm:

Chociaż teraz będzie już tylko lepiej :naughty: tylko lakiernik sie coś lekko opiernicza :wallbash: