Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Radio Concert III

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Hejj super temat tylko nikt chyba nie próbował, sma chciałbym coś takiego zrobić, ale to chyba będzie związane ze zmianą klimy bo chorus III jest znacznie wiekszy i w autach których go montują klima znajduje sie nieco niżej. Pytanie czy wogole da sie cos takiego zamontowac, czy beda pasowaly uchwyty itp. Jak ktoś się orientuje prosze o info! Mowa tu oczywiscie o B6

Opublikowano

..spokojnie da rade zamontować tylko potrzebny kosz pod 2 din i klimatronik 2 din lub przycięty 1 dinowy :good:

Opublikowano

chcę zrobić to samo tylko że ja ma u siebie symphony II moje pytanie brzmi czy nie trzeba będzie jakiś dodatkowych przejściówek ???

Opublikowano

Potrzebujesz przejściówkę z ISO na ISO2 dedykowaną do b6 pod np. RNS-E

Opublikowano

dzięki kolego już wszystko wiem :th:[br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 16:01_________________________________________________potrzebuj jednak jeszcze małej podpowiedzi przyszło radio jest kostka iso 2 ale nie działają tylne głośniki wzmacniacz i bufer jednej kostki właśnie od tego nie ma gdzie wsadzić w tej nowej iso2 co z tym zrobić ??[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2010, 11:04_________________________________________________metodą prób i błędów doszedłem że tak jak napisałeś jest potrzebny adapter do montażu nawigacji RNS-E a mi przysłali zwykłą przejściówkę iso 2 i dlatego nie działa tak jak powinno, no nic człowiek uczy się na błędach

Opublikowano

Bo przejsciówka ISO, którą masz to wersja uniwersalna, brakuje złącza fakra mqs -> mini iso. Z tego co pamiętam, to w Quadlocku (iso2) zlącze mqs jest koloru białego.

Pozostaje ci zakup samego złącza fakra mqs (wtyk, osłona, piny) oraz gniazdo mini iso (obudowa, piny) i kablologia.

lub

Zakup gotowego złącza plug & play

Opublikowano

Podłączam się do tematu.

Też chcę założyć Concert III do B6. Obecnie mam kosz na małe radio - 1din.

Rozumiem że czeka mnie zakup kosza pod RNS'e sterowanie klimatronic na 2 din. Dzuma25 jak ogarniesz temat do końca to napisz co i jak podłączyć, co trzeba jeszcze dokupić.