woj250 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Jak w temacie,, Ile da rade wyciagnac z tego silnika na samym sofcie??? ajl 1,8t 180km b5 1998r. Ewentualnie jesli ktos ma taka wiedze. To chciałbym zapytać czy jest możliwy jakiś przeszczep z TT 225km,,, komputer dolot itp i czy bedzie do chodzic z taka moca jak w tt
sołtys85 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Piszę bo jestem ciekaw czy ktoś odpisze czy temat trafi od razu do kosza bo wiela jest niby o tym ale o AJL skąpo troche. Swap z tt jak najbardziej realny ale po co jak można przełożyć tylko turbulum, dolot, wydech przerobić kompa z mapą i będzie smigać aż miło. Chyba że Twój silnik kipeski to można całość przerzucić. Podejrzewam, że na seryjnej turbawce to do 200KM powinno dać radę ale to już tylko moje gdybanie dużó czynników sie skłąda na to.
Buba Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 przeciez ajl nie jest jakos bardzo zmieniony wzgledem aeb, poza softem chyba reszta taka sama kiedys byl temat o roznicach ale nie wiem gdzie
sołtys85 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Turbina k03s a nie k03 i drobne zmiany w głowicy dokładnie jakie to nie będę pisał bo dokłądnie nie pamiętam ale devastation nawet mi ostatnio coś wspominał nawet w rozmowie tel o tym.
szogun0 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Ale z TT gratów nie przerzucicie, bo tam silnik jest poprzecznie.
domjenick Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 na K03s,jeśli zdrowaseria-to okolice 210 powinny być realne,ale wiadomo,jak to jest-nie będziesz wiedzieć,jak nie zrobisz-różnice były opisywane,ale w B6-właśnie o B5 jest malutko...
aaaa4 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 witam na samym sofcie trafisz w okolice 200km na wiecej raczej wtryski nie pozwolą zakładaj wieksze wtryski sztywny i zimnydolot, downpipa ,fmic, zmien turbo ,pompe paliwa, zrób kompletny wydech, wiekszy przepływomierz i wtedy zobaczysz co potrafi 1.8 t tylko wystąpi problem z trakcją co za tym idzie zapewne i ze sprzegłem
Rekomendowane odpowiedzi