Martino22 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Witam szanownych kolegow i kolezanki. Na wstepie napisze ze uzylem finkcji szukaj i nic nie znalazlem co by mnie interesowalo. Interesuje mnie schemat podłaczenia komputera silnika ECU na krótko na tzw. Stole. Może ktoś przerabial podobna operacje typu zczytanie mapy z komputera. Nie chce mi sie ciagle biegac do garazu i podlaczac komputera do samochodu i wyciagac mojego starego. Wlasnie z tego wzgledu chcialbym podlaczyc komputer na krotko. Audi A4 1.8 ADR. Pozdrawiam i dziekuje z gory za pomoc.
szogun0 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Co ty niby chcesz w ADR czytać na stole. Nie da się. Trzeba zdjąć pokrywkę.
Martino22 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Znaczy się ze jesli nawet bede mial wtyczke do komputera to nie podepne komputera? Ok dziekuje za pomoc. Czyli w takim razie posostaje wyjecie kości Moj ADR to tylko przykład. W garazu czeka do przelozenia silnik 1.8 T AEB z calym kompletem. Pozdrawiam Marcin/ temat zamykam
maryoushek Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 z tego co wiem to musisz wymienic flash... ale moge sie mylic.
Martino22 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Ostatnio wciagnol mnie ten temat. Sprawa ma sie tak ze oczywiscie kazdy komputer idzie podpiac na krotko zczytanie z niego i wczytanie oprogramowania nie stwarza problemu . Warto by bylo tutaj wrzucac podpiecia roznych sterownikow VW Audi na czasie sam dodam cos od siebie poniewaz jestem na etapie konstruowania takiego patentu ktory widzialem u innych. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi