oneeye Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zmieniając wczoraj termostat zauważyłem duże ilości "wypocin" , zapach wskazywał na ropę, oglądnąłem dokładnie i wyciek jest raczej spod pompy, kapie na blok podczas pracy silnika, pytanie moje brzmi .. Czy mogę sam sie do tego zabrać czy są tam jakieś "haczyki" i lepiej zostawić to fachowcowi .. podejrzewam ze to jakaś uszczelka, ale wole zapytać bo wiedzę mam uboga NO i muszę to zrobić w miarę szybko bo mi wskazówka ucieka za szybko ;] ... pozdrawiam.. i z góry dziękuje za jakakolwiek podpowiedz .
spanky Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 to powinno pomoc : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,6969.0.html
Iverson Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zawieź autko do "pompiarzy" wymienią oringi i dalej będziesz śmigał , ja tak miałem i koszt coś ok. 150 zł z robocizną.
MASA Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Witam, Nie chce cię straszy, ale w Wawie u pompiarzy ok 500zł z robocizną, Pozdro MASA
Rekomendowane odpowiedzi