Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 Sedan] Tylne lampy LED - fotostory

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do czarnego to moze i pasują ale do jasnego nie bardzo.......

Opublikowano

Kupiłbym takie lampy z homologacją,tylko kolega ostrzegł mnie iż komputer może pokazywać w b6 przepalone żarówki np stopu. Szanowni forumowicze jakie są wasze doświadczwnia z tymi lampami? :mysli:

Opublikowano

proponuję żebyś przeczytał dokładnie cały ten temat

btw. Kolega ma takie lampy? czy po prostu lubi sobie popier...lić bez sensu? :przebiegly:

Opublikowano

pokazuje blad swiatel wstecznych.

Opublikowano

no to ciekawe od czego to zależy że w większości cisza ale zdarzają się pojedyncze przypadki :mysli:

Opublikowano

oryginalnie jest 21W i moze we wczesniejszch modelach jeszcze tak bylo.

ja odebralem 2komplety takich lamp i juz nie wiem jaka byla wartosc ale napewno mniejsza.

Opublikowano

KolegoTrzeniu!!!!!!!!Poto jest to forum żeby sobie popier....!!!

Opublikowano
  • Autor

Hmmmm... wydaje mi się, że "popier..." to można na Hyde Parku albo Spocikach ale nie na technicznym :gwizdanie:

Opublikowano

Burdel jest po to.. :kox:

Opublikowano

Panowie widział ktoś ostatnio gdzieś na aukcjach te lampy?

oprócz e-bay ameryka

ktoś ostatnio zamawiał?

Opublikowano

Panowie widział ktoś ostatnio gdzieś na aukcjach te lampy?

oprócz e-bay ameryka

ktoś ostatnio zamawiał?

moje siedzą na cle ;([br]Dopisany: 07 Lipiec 2008, 09:07 _________________________________________________odebrane - całe i zdrowe - łącznie z przesyłką wyszło 575 zł

Lampki założone - najciekawsze że mają znak E11 ze strzałką prawa lampa w prawą stronę lewa w lewą stronę tak więc prawa lampa jest w Polsce legalna lewa już nie :polew:

Lampki oceniam na 8,5/10 - już piszę dlaczego . 0,5 pkt poszło za spasowanie jest bardzo dobrze ale nie jest super - bardzo ale to bardzo delikatnie wystają poza obrys karoserii. 1.0 pkt poszedł za złączkę i to niestety mam problem. W ORI złączka jest na plastiku obudowa , natomiast w LED jest ona na kablu przez co po połączeniu wtyczki kable plus dwie wtyczki nie mieszczą się pod lampą i musiałem wyciągnąć gumę uszczelniającą kabel :kwasny:.

1a.JPG

NA zdjęciu widać że woda tam leci (brud) wiec zabezpieczyć i tak będzie trzeba - najprościej wydłużyć kable od lampy tak aby wtyczki wpuścić do dziury i móc założyć znowu uszczelkę.

Jestem natomiast mile zaskoczony świeceniem diod myślałem ze będą słabiej świecić a tu ładnie dają - zdjęcia nie oddadzą efektu

2a.JPG

3a.JPG

Pozdrawiam

milo222

Opublikowano

Ty masz te z czerwoną obwódką ? czy czarną ?

Opublikowano

to jest czerwona obwódka ale ona jest w kolorze lamp co w połączeniu z ciemnym plastikiem na zdjęciach daje efekt czerni :decayed:

Opublikowano

a mógłbyś zrobić zdjęcie z Bliska jak wygląda ta obwódka ;) ?

Opublikowano

Witam. Jak wielu z nas szukam takich lampek, lecz obawiam sie przesyłki za stanów czy z hog kongu. Jak możesz to wyslij jakis link do aukcji, skąd je kupiłeś, ewentualnie gdzie, no i czy nie było jakiś uszkodzeń podczas transporu. Dzieki z góry. pozdrawiam

Opublikowano

Witam. Jak wielu z nas szukam takich lampek, lecz obawiam sie przesyłki za stanów czy z hog kongu. Jak możesz to wyslij jakis link do aukcji, skąd je kupiłeś, ewentualnie gdzie, no i czy nie było jakiś uszkodzeń podczas transporu. Dzieki z góry. pozdrawiam

na 8 stronie miałeś podane....

[quote name=Leoneq

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/AUDI-A4-S4-B6-EURO-RED-LED-TAILLIGHTS-TAIL-LIGHTS-02-05_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33716QQihZ007QQitemZ170230158527QQrdZ1QQsspagenameZWDVW#ebayphotohosting

to te ? ktoś będzie zamawiał wink ?

Odpowiedz kolegi Milo222:

si senior - lampki są w drodze zobaczymy co wyjdzie z paczki

Opublikowano

małe sprostowanie - lapnki zostały zakupione na tej aukcji ale nie przez ze mnie ale pośrednika który mi te lampy kupił i potem wysłał do Polski - ja tylko wpłaciłem mu kase na konto w Polsce i niczym się nia martwiłem . Adres "firmy" ( zajmują sie kupnem i przesyłką do Polski) mogę dać na prv. Przesyłka ładnie była zapakowana i wypchana dodatkowo zabezpieczeniami dhl.

Opublikowano

ja zamówiłem wczoraj 456 zł z przesyłką

Opublikowano

ja zamówiłem wczoraj 456 zł z przesyłką

Skąd ;) ?

Opublikowano

HK