Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Panel klimatronika w B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki za podpowiedź. Jak zima nieco odpuści to spróbuję sam to ogarnąć. :mysli:

Opublikowano

właśnie na tym problem polega, że nie załącza klimy :wink4:

u mnie też był po liftowy słabiej grzał , nie załączył klimy [br]Dopisany: 25 Luty 2011, 09:26_________________________________________________

Panowie a nie orientujecie się czy jak założę panel klimatronika o numerze 8LO 820 043 B a oryginalnie w mojej Niuni jest zainstalowany 8D0 820 043 H to czy będzie wszystko chadzało po staremu czy wynikną z tego jakieś małe komplikacje tzn. może nie chodzić klima albo dziać się coś innego??

będą komplikacje, bo panel 8LO 820 043 B jest z polifta...

U mnie na takim panelu nie podświetla się górna część lewej cyfry tzn. jest pół jedynki i pół dwójki. Czy to też podświetlenie czy może coś ciekawszego ?

diody Ci się przepaliły, albo powstały zimne luty. Podjedź do jakiegoś elektryka niech Ci to sprawdzi.

reanimowałem kilka climatroników i przeważnie na płycie za wyświetlaczem poprawiałem luty przy taśmie zawsze pomagało

Dokładnie wystarczy poprawić te luty przy taśmie, mi np. też nie pokazywało dwóch kresek i mimo poprawienia lutów nie pomogło to znalazłem stary uszkodzony panel klimatronika i podmieniłem tylko ekraniki śmiga aż miło

Opublikowano

Jezeli panel 8LO 820 043 B jest z polifta to dlaczego jest na nim rok produkcj '96?

Opublikowano

Jezeli panel 8LO 820 043 B jest z polifta to dlaczego jest na nim rok produkcj '96?

jakie ma guziki ten panel? Wklęsłe czy wypukłe?

to jest panel z polifta

dsc00622jb.jpg

przedlift ma + i - taki jakby wklęsłe...

Opublikowano

Wypukłe. Mozesz wrzucic zdjecie panelu z przedlifta? Wlasnie zajazylem dlaczego nie moge wlaczyc u mnie klimy.Ktos przede mna zmienil panel na poliftowy i klops.[br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 19:32_________________________________________________Czy to jest przedlift ?

fce47141f543ce27m.jpeg

Opublikowano

to jest z przed lifta taki powinien być w twoim autku

Opublikowano

Znalazlem kilka z wkleslymi przyciskami ale tylko jeden z literka H. W serwisie sprawdzalem i musi byc ta literka na koncu ale niestety nie chcieli podac calego numeru

http://motoallegro.pl/panel-klima-tronika-audi-a6-94-97-i1471600229.html

Chcialbym prosic uzytkownikow aut z mojego rocznika o podanie numeru panelu abym nie popelnil gafy i nie zostal z panelem w nocniku [br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 18:38_________________________________________________Znalazlem.Powinien byc : 8D0 820 043 H .Ciezka sprawa zeby dostac taki sterownik.Slyszalem,ze mozna przekodowac :mysli: