majkel_majki Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Witam. Wiecie może którędy oryginalnie prowadzony jest przewód antenowy do radia w avancie? Chcę się mu przyjrzeć i nie boję się ściągania tapicerek, ale wolałbym wiedzieć z której strony się za to zabrać żeby nie zdemolować niepotrzebnie całego wnętrza.
Gość mateoos Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Od radia idzie środkiem (po lewej stronie tunelu), za fotelem kierowcy skręca w lewo, omija kanapę i idzie lewym bokiem. Dodatkowo pociągnięty jest kabel w okolice puszki bezp. (+12V dla wzmacniacza). Do zdemontowania boczek w bagażniku, ostatni słupek i łącznik na dachu pomiędzy słupkami.
pietia505 Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Witam nooo jesteś mistrzem ja się tyle głowiłem gdzie ten kabel idzie ale teraz jedno pytanko czy muszę zdemontować tylne siedzenia bo na zdjęciu nie masz siedzeń
Gość mateoos Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Siedzenia są, tylko złożone.
pietia505 Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 No tak przepraszam za zawracanie głowy
prrezes Opublikowano 11 Czerwca 2016 Opublikowano 11 Czerwca 2016 (edytowane) ... Edytowane 11 Czerwca 2016 przez prrezes
Rekomendowane odpowiedzi