sokolnh Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 witam, od jakiegos czasu zmagam sie z nieprzyjemnym szarpaniem w zakresie obrotów 2-3 tys przy przyśpieszaniu, poszarpie go troche i dalej idzie juz normalnie, na vagu nic nie wyskakuje. Czytałem troche o tym, że to moze byc spowodowane zabrudzonym nastawnikiem i ze mozna go wyczyscic, ale zastanawiam sie czy u mnie nie bedzie juz ten nowszy, teoretycznie nierozbieralny. Podobno po odpieciu kostki predkościomierza szarpanie ustaje Ktos z was spotkał sie juz z czyms takim ?
spanky Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 albo nastawnik albo wtrysk sterujacy ... odepnij czujnik predkosci od skrzyni jak przestanie to nastawnik,jak nie to wtrysk sterujacy ....
sokolnh Opublikowano 3 Września 2007 Autor Opublikowano 3 Września 2007 no własnie odpiołem ostatnio kostke prędkościomierza i na poczatku jezdzac po miescie wydawało mi sie ze przestało, oczywiscie banan na twarzy ale potem pojechałem w trase z obciazeniem i znowu zaczeło szarpac sprawdze tez ten wtrysk sterujacy tak jak mówisz dzieki
Tomaszek_001 Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 albo nastawnik albo wtrysk sterujacy ... odepnij czujnik predkosci od skrzyni jak przestanie to nastawnik,jak nie to wtrysk sterujacy .... przepraszam, że takie mocne odgrzebanie tematu, ale czy możesz powiedzieć gdzie ten czujnik się znajduje? pzdr
Rekomendowane odpowiedzi