zizel Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 witam, gdy przekrece kluczyk nie raz mam od razu ok 60 stopni a w czasie jazdu trzyma sie na ponad 90 lub dochodzi do prawie 120, jak to naprwic?po podlaczeniu pod vaga nie ma zadnych bledow, wiec to nie zaden czujnik?
marewel Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Prawdopodobnie licznik do naprawy.
sanche_z Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Hej. Mam podony problem u mnie a na dodatek szwankuje wskaźnik poziomu paliwa. Obawiam się ze to właśnie wada licznika....ktos przerabiało moze podobny temat i wie jak ugryźć ten problem? Dzieki
zizel Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2010 wskaznik poziomu paliwa u mnie tez szwankuje, ale po podpieciu pod vag wszylo ze czujnik poziomu paliwa jest padniety wiec pewnie przez to.
rav Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 po podlaczeniu pod vaga nie ma zadnych bledow, wiec to nie zaden czujnik Nieprawidłowo funkcjonujący czujnik płyny w chłodnicy nie musi objawiać się błędem zapisanym w ECU. Poniżej link do opisu procedury diagnostycznej czujnika G2/G62 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=18478.0 Czytaj od termostat oraz G2/G62 niniejsza procedura ma na celu określenie źródła niemożności uzyskania przez silnik temperatury roboczej.
Rekomendowane odpowiedzi