Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Gdzie szukać wklejki z kodami wyposażenia?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,pytanie jak w temacie,szukałem we wnęce koła zapasowego,oraz w całym bagażniku a także pod tylną kanapą :no:

Auto pochodzi z włoch,nie mam niestety książki serwisowej,czy jeśli nie ma wklejki w aucie można się starać o duplikat,może przez serwis :mysli:

Opublikowano

jesli nie ma w kole i nie ma ksiazki to wklejki z tego co sie orientuje nie znajdziesz :no:

Opublikowano
  • Autor

powinna byc w Avancie pod tylna kanapa ( na srodku ) :gwizdanie:

Wyciągłem tylną kanapę a raczej wyrwałem razem z zaczepami :wallbash: a naklejki :no:

Opublikowano

Ja w Avancie mam pod tylna kanapa od strony pasazera (prawej)

Opublikowano

Pewnie jak z włoch to nie ma tyle koni co mówił sprzedający a nalepkę zerwał żeby nie sprawdzić KW

Opublikowano
  • Autor

Pewnie jak z włoch to nie ma tyle koni co mówił sprzedający a nalepkę zerwał żeby nie sprawdzić KW

mówisz że kucy jej brakuje bo włoszka :polew: wklejkę mi wsysło z konikami wszystko ok :hi:

Opublikowano

A po co szukasz tej naklejki?

Jeśli w celu sprawdzenia wyposażenia to można to sprawdzić po numerze VIN w ETCE :cool1:

Z drugiej strony fajnie byloby wiedziec czy mozna taki duplikat uzyskac :naughty:

Opublikowano
  • Autor

A po co szukasz tej naklejki?

Jeśli w celu sprawdzenia wyposażenia to można to sprawdzić po numerze VIN w ETCE :cool1:

Z drugiej strony fajnie byloby wiedziec czy mozna taki duplikat uzyskac :naughty:

Po vinie informacje z serwisu są bardzo ubogie:podali mi np.kod lakieru ale nie wiedzą jaki to kolor :mysli:

na temat wyposażenia s line :no:

pozatym założyłem nową książkę serwisową i chciałem mieć wklejkę i tutaj surprise serwis :no:nieosiągalne :wallbash:

Opublikowano

Po Vinie ubogie :decayed:

Jak sie dowiadujesz w serwisie to sie nie dziwie

Sciagnij sobie program na kompa ETKA (czesci do grupy VAG) moge ci wyslac link do torrenta i po wpisaniu w nim VIN mi wyskakuje wszystko co mam na wlepce pod siedzeniem :tongue4:

Oczywiscie komputer musi miec aktywne polaczenie z internetem

Opublikowano

program ETKA (czesci do grupy VAG) po wpisaniu w nim VIN mi wyskakuje wszystko co mam na wlepce pod siedzeniem :tongue4:

Oczywiscie komputer musi miec aktywne polaczenie z internetem

kiedy ostatni raz to sprawdzałeś???

przecież to już od dawna nie działa

Opublikowano
  • Autor

No właśnie próbowałem i nie udało się :wallbash:

jak masz linka to poproszę :hi:

Opublikowano

od dawna to nie działa

i żaden link nie pomoże

Opublikowano

Z dwa miesiace temu sprawdzalem. Dzis zainstaluje i sprawdze to dam znac na 100% :wink4:

No i faktycznie nie idzie juz wyszukac autka po VIN :wallbash: Sciaga tylko aktualizacje ;(

Opublikowano

Przeważnie ktoś ją usuwa w wiadomym dla niego celu. Taką wylepkę można odtworzyć ale trzeba rozkręcić prawie całe wnętrze. W różnych cześciach auta pod tapicerka są wkładane biało zielone kartki z nadrukiem modelu i typu elementu użytego w aucie. Oczywiście przy szczęściu można odtworzyć 50-60% kodów wyposarzenia (przeważnie wnętrze, typ instalacji, typ klimy,kolor i model siedzeń itp.)

Opublikowano

O czym piszecie...szukac po rozkladaniu samochodu. Powodzenia :polew: Na AKP udzerz do Simpsona... bedziesz mial jak na dloni

Prosze bardzo:

http://audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?p=1389032#1389032

Opublikowano
  • Autor

Dzięki,spróbuję napisać :hi:...rozkładania samochodu nie brałem pod uwagę :polew:

Opublikowano

mówisz że kucy jej brakuje bo włoszka :polew: wklejkę mi wsysło z konikami wszystko ok :hi:

Witam

Też masz ściągniętą z Włoch. Nalepek oczywiście też nie było. Byłem w serwisie i sprawdzili tylko kolor nadwozia i tapicerki. Odnośnie odtworzenia naklejki - zero szans. A moc - w serii na hamowni u Rogala było 153KM. :>

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

U mnie podali tylko kod lakieru :wallbash: ale już mam kolorek :> zmieniam środek także już wiem dużo więcej niż na początku a kuce sprawdzimy po 15tym u Aligatora :dance: pozdrawiam :hi:[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 21:36_________________________________________________

O czym piszecie...szukac po rozkladaniu samochodu. Powodzenia :polew: Na AKP udzerz do Simpsona... bedziesz mial jak na dloni

Prosze bardzo:

http://audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?p=1389032#1389032

No niestety gość napisał że nie ma możliwości sprawdzenia vin, dziękuję wszystkim, temat uważam za zamknięty :hi: