MARCIN607 Opublikowano 15 Września 2010 Autor Opublikowano 15 Września 2010 wczoraj podpiąłem napęd od Kolegi Silver_Leon i działa-swoją mama w ręce i muszę ją rozłożyć i wyczyścić-może to cos help
Natanael Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 No to w takim razie prawie na pewno jest to laser. Ja ostatnio musialem znowu przeczyscic, a od ostatniego czyszczenia minely raptem 2 m-ce.
MARCIN607 Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 trzeba było jakieś foto zrobić
Natanael Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 Akurat nie mam aparatu sprawnego, tylko taki w komorce. Poza tym bardzo sie wtedy spieszylem. Ale jesli jakos zdjec Cie nie odstraszy, to moge to zrobic
MARCIN607 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 działaj :good: Akurat nie mam aparatu sprawnego, tylko taki w komorce. Poza tym bardzo sie wtedy spieszylem. Ale jesli jakos zdjec Cie nie odstraszy, to moge to zrobic [br]Dopisany: 19 Wrzesień 2010, 13:57_________________________________________________Chłopaki jaki nr ma czytnik navigacji?? mala navistary mam w kielcach a obecnie siedzę w Ostrowcu?? znalazłem jakiś czytk z A8 i myślę czy by nie kupić :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi