Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] DPF W AVF?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja wiem :kox: na razie może nic nie ruszaj . Kiedyś bym wywalil wszystko i robił program :naughty:

no właśnie ja chce robić teraz program, tylko że trochę się obawiam czy silnik wytrzyma, bo mam przebieg 200tys(udokumentowany), niemiec wymienił turbinę przy przebiegu 70tys i pomopowtryski przy 90tys. Wiec nie wiem czy jak mam tyle nalatane to uda się zrobić jakiś sensowny program.

Opublikowano

Czy bedzie kopcil czy nie to zalezy w duzej mierze od programu. Troche wiecej po sowcie dymka ma prawo puscic, ale kat sobie z nim poradzi, a dpf moze sie raz-dwa zapchac.

Zdaje sie ze masz "suchy" system- wiec stresu nie ma.

Opublikowano

A ja wiem :kox: na razie może nic nie ruszaj . Kiedyś bym wywalil wszystko i robił program :naughty:

no właśnie ja chce robić teraz program, tylko że trochę się obawiam czy silnik wytrzyma, bo mam przebieg 200tys(udokumentowany), niemiec wymienił turbinę przy przebiegu 70tys i pomopowtryski przy 90tys. Wiec nie wiem czy jak mam tyle nalatane to uda się zrobić jakiś sensowny program.

A dlaczego nie ,jeżeli motor zdrowy to chętnie przyjmie trochę kucyków do stajni :wink4:
Opublikowano

Wracając do norm oleju, moj AVF byl od początku serwisowany w systemie long life i lanego mial slx 507 00.A co do ceny 35,- za litr w Polsce, to nie sa podróby, ale popatrzcie na ich daty produkcji, wiekszosc z pierwszej polowy 2009.