Tom_F Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Witam, Ostatnio oglądałem Audi A4, B5 FL z 99 roku w wersji S-line i była tam kierownica trójramienna i zdziwiło mnie to, że klakson nie działał tam gdzie były trąbki na kierownicy tylko na samym dole, gdzie jest napis airbag. Czy to normalne? Tak ma być? Czy nie powinno być to usytuowane tam gdzie te trąbki są i wtedy kciukami się to włącza bez odrywania rąk od kiery?
burus2 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 mam kiere od eski i kciukami sie wciska po bokach jak mocniej walne w środek kiery też potrafi trąbnąć
Tom_F Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Aha, czyli masz tak, jak mi się wydawało, że być powinno. A w tamtej jest jakoś przekombinowane i nie wiem dlaczego, hmm.... Wie ktoś co tam mogło być przerabiane, grzebane itd? Może poduszki były wysadzone i ktoś sobie klakson zrobił na dole? Kontrolka airbag zapala się po włączeniu zapłonu i gaśnie po 2 sekundach, czyli prawidłowo. A może była taka opcja z klaksonem na dole? Ale to przecież nie jest logiczne bo wtedy odrywa się palce od kiery, a tu przecież chodzi o szybką reakcję, więc idealnie jest jak kciukami się to trąbienie włączy, a tam w tym miejscu kiera jest twarda i nieruchoma. Ja z początku myślałem, że klakson w ogóle tam nie działa, ale przypadkiem nacisnąłem tam na dole gdzie napis airbag i zatrąbił. Dziwne to.
miszcz_kierownicy Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 U mnie normalnie działa klakson tam gdzie są narysowane trąbki
domelq Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 jak trzymasz kierownicę w poziomie to pod kciukami
moskal Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Ostatnio oglądałem Audi A4, B5 FL z 99 roku w wersji S-line nie ma takiego auta na rynku światowym , gdzie ty to cudo znalazłeś ????
domelq Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Ostatnio oglądałem Audi A4, B5 FL z 99 roku w wersji S-line nie ma takiego auta na rynku światowym , gdzie ty to cudo znalazłeś ???? może w internecie... :gwizdanie:
wypsiu Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Ostatnio oglądałem Audi A4, B5 FL z 99 roku w wersji S-line nie ma takiego auta na rynku światowym , gdzie ty to cudo znalazłeś ???? moskal na Allegro.pl są ...nie wprowadzaj chłopaka w błąd ...
A-rek Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Ostatnio oglądałem Audi A4, B5 FL z 99 roku w wersji S-line nie ma takiego auta na rynku światowym , gdzie ty to cudo znalazłeś ???? moze koledze chodzilo o A4 B5 S-pakiet zwanym potocznie S-line
Rekomendowane odpowiedzi