Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Nawiew kabiny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam takie pytanie a mianowicie o to czy istnieje taka mozliwosc aby climatronik ustawic w aucie tak by podcza rannego odpalenia i jazdy do pracy, kiedy auto sie grzeje dmuchal tylko powietrzem z zewnatrz bez wlaczenia wiatraków hmm takim samowolnym wpadajacym powietrzem.

Nie wiem jak to zrobic, kiedy nacisne klawisz OFF to climatronik sie wylacza i zamyka wszystkie wloty ;/

W moim poprzednim audi po prostu wylaczalem wiatraki i moglem spokojnie rozgrzewac auto a taka sytuacja powoduje i czas grzania bardzo sie wydluza ;/

Super byloby gdyby sie dalo wylaczyc wiatraki przy jednoczesnym otwartym wlocie powietrza.

Pozdrawiam forumowiczow i czekam na odpowiedzi :)

Opublikowano

Nie da się :no: wiatrak musi być włączony.

Opublikowano

Witam

Mam takie pytanie a mianowicie o to czy istnieje taka mozliwosc aby climatronik ustawic w aucie tak by podcza rannego odpalenia i jazdy do pracy, kiedy auto sie grzeje dmuchal tylko powietrzem z zewnatrz bez wlaczenia wiatraków hmm takim samowolnym wpadajacym powietrzem.

Nie wiem jak to zrobic, kiedy nacisne klawisz OFF to climatronik sie wylacza i zamyka wszystkie wloty ;/

W moim poprzednim audi po prostu wylaczalem wiatraki i moglem spokojnie rozgrzewac auto a taka sytuacja powoduje i czas grzania bardzo sie wydluza ;/

Super byloby gdyby sie dalo wylaczyc wiatraki przy jednoczesnym otwartym wlocie powietrza.

Pozdrawiam forumowiczow i czekam na odpowiedzi :)

ale kombinujesz :rolleyes:

nie ma takiej możliwości

Opublikowano

Ustaw sobie temperaturę na LO to nie będzie puszczał powietrza przez nagrzewnicę i do tego daj manualnie jedną, 2 kreski nawiewu bo innego wyjścia nie widzę.

Opublikowano

Ustaw sobie temperaturę na LO to nie będzie puszczał powietrza przez nagrzewnicę i do tego daj manualnie jedną, 2 kreski nawiewu bo innego wyjścia nie widzę.

oczywiście w trybie ECON :wink4:
Opublikowano
  • Autor

No właśnie tez tak myślalem ale Koledzy potwierdzili moje przeczucia hmm no nic bede probowal robic tak jak pisal kolega wyzej aby ustawic temperature na LO i wiatrak na 2 kreseczki i tyle, pozdrowionka