Mlody33

Pasjonat
  • Zawartość

    70
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0

O Mlody33

    Informacje

    • Płeć
      Mężczyzna
    • Imię
      Daniel
    • Lokalizacja
      Białystok

    Auto

    • Model
      A4 B5
    • Nadwozie
      Sedan
    • Rocznik
      2000
    • Silnik
      1.8
    • Kod silnika
      AVV
    • Napęd
      FWD
    • Skrzynia
      Manual
    • Paliwo
      PB

    Ostatnie wizyty

    87 wyświetleń profilu
    1. Podpinam się pod temat. Mnie interesuje licznik po lifcie ale nie jaeger bo chcę się go pozbyć bo źle na zegarach pokazuje. Czekam na jakieś podpowiedzi jaki by tu wybrać licznik....
    2. a może wiesz jaki model licznika by pasował do mojej audi?
    3. post wyżej wrzuciłem linka do kodów i niby do mojego audi i tam chyba jest pozycja 51, jak możesz to zerknij
    4. c wiec, wszedłem w ukryte funkcje klimatronika, włączyłem kanał 49 i pokazało mi temperaturę -10 stopni. O co w tym chodzi? znalazłem chyba kody do klimatronika... i trzeba chyba włączyć kanał 51?
    5. To co licznik cały do wymiany?
    6. chyba jeager
    7. Nie powiem Ci bo nie znam się czy licznik jeager jest
    8. To jak myślisz który z czujników padł, ten co w silniku się znajduje czy w desce rozdzielczej
    9. powiesz na przyszłość jak się włącza ukryte funkcje, a nie wiesz z kad mozna dostać pelna wersje vaga com
    10. wiec sprawdziłem temperatury w blokach w silniku i w zegarach i są po 90 stopni na rozgrzanym silniku a na desce rozdzielczej w tedy wskaźnik pokazuje ok 100 stopni... wygląda że czujnik trzeba wymienić ale który silnika czy deski?
    11. został rozebrany i pękł szpikulec od silniczka w którego zakłąda się wskazówkę. Czekam na nowy silniczek i się zobaczy czy będzie ok
    12. Vag com
    13. nie czyta mi tego kanału, ciągle wywala mnie do kanału 25 tak jak by był on ostatni
    14. test wyjść zegarów był robiony
    15. Witam. Posiadam audi a4 b5, 1.8 benzynka, po lifcie.... Mam następujący problem ze wskaźnikiem temperatury. Po nocnym odpaleniu wskazówka temperatury jest zbliżona do 70 stopni, a po rozgrzaniu silnika wskazówka pokazuje prawie 100 stopi. Wywala mi taki błąd jeszcze: 1039 Czujnik temperatury dla wskaźnika temp. płynu chłodzącego - G2, Czujnik ECT - G2 .... Czy poszedł czujnik a może lepiej zrobić loga czujnika g2 (deska) i g62 (silnik). Tylko jest problem w tym że vag com nie mogę wejść w blok pomiarów (silnik) 7, pod nim nie wyskakują żadne parametry. Może mam szukać w innych grupach. Czekam na odpowiedź....