pusieq
Pasjonat - Nowicjusz-
Postów
0 -
Dołączył
-
Ostatnia wizyta
O pusieq
Informacje
-
Imię
T...
-
Miasto
...
Auto
-
Model
Volkswagen
-
Nadwozie
Hatchback
-
Rok produkcji
2006
-
Silnik
1.9 TDI PD
-
Napęd
FWD
-
Skrzynia
Manual
-
Paliwo
ON
Osiągnięcia pusieq
0
Reputacja
-
Brat był w tamtym roku tutaj: Dom Gościnny Dorota Fajne miejsce, warunki bardzo dobre. Do centrum niedaleko. Bardzo fajna gospodyni. Zadzwoń zapytaj, cena też nie była najwyższa. Aha jeszcze jedno, właścicielka ma szkółkę narciarską. Więc myślę, że jak ktoś śmiga na nartach to warto zapytać. Pzdr
-
Prośba o identyfikację rzeczy czyli kto wie co to jest ?
pusieq odpowiedział(a) na YATES temat w Na Każdy Temat
Wydaje mi się, że nie. Jak się przyjrzeć, to widać tam taki jakby talerzyk, to jest ostrze/nóż. Giętarka ma inne, nazwijmy to profile. https://www.google.com/search?q=gi%C4%99tarka+do+rur&client=aff-maxthon-maxthon4&channel=t28&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=c8j4UtHhA4a4hAfMoIGABQ&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1634&bih=902 -
Prośba o identyfikację rzeczy czyli kto wie co to jest ?
pusieq odpowiedział(a) na YATES temat w Na Każdy Temat
Ostatnie foto moim zdaniem przedstawiają nóż do cięcia rur. https://www.google.com/search?q=n%C3%B3%C5%BC+do+ci%C4%99cia+rur&client=aff-maxthon-maxthon4&channel=t28&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=tbz4Ut-AMoqTtAas24DYDg&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1634&bih=902 -
U mnie ostatnio to puka
-
Hej Jey_Di Mój tata od lat robi swoje wyroby. Podpytałem go troszkę. Jeżeli chodzi o temperaturę w wędzarniku, to nie ma tam termometru. Mówi, że wędzi zawsze mocnym dymem, do momentu aż wszystko złapie dobry kolor. Zawsze używa do tego "świeżego" drewna: olszyny, śliwa, jabłoń, grusza. Można dołożyć trochę gałązek świeżego jałowca, dla zapachu i koloru. Następnie parzy. I tak odpowiednio: - kiełbasę 20-25 minut w temperaturze ~75 stopni - szynka (ok 1kg) 2-2.20h w temperaturze ~75 stopni, po sparzeniu wrzuca w zimną wodę na chwilę, tzw hartowanie i wiesza - boczek w temperaturze ~75 stopni, i tutaj sposób taty...zabrzmi to co najmniej dwuznacznie, ale do momentu aż wchodzi palec W przypadku, kiedy nie chcesz parzyć kiełbasy po wędzeniu, trzeba ją wędzić do momentu, aż po dotknięciu będziesz czuł, że skórka szeleści Mam nadzieję, że coś Ci pomogłem Pzdr
-
Ciekawe badanie,zapraszam do wypełnienia ankiety.
pusieq odpowiedział(a) na pawel1380 temat w Na Każdy Temat
Pszę bardzo. Done -
kosik1234, o to Ci chodzi?: http://i39.tinypic.com/v81gl.jpg
-
Witam posiadaczy wszystkich AUDI. Osobiście posiadam Golfa IV GTI 1.8 Turbo (nie AUDI ale tez VAG :>). Jestem na etapie poszukiwań Audi dla brata i mam nadzieję, że dowiem się ciekawych rzeczy na forum. Pozdrawiam