Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Pranie tkaniny "speed'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich

mimo przeszukania dzialu "wnetrze"nie udalo mi sie znalezc odpowiedzi na pytanie-czym wyczyscic tapicerke na siedzeniach w s-line czyli czarna tkanine speed?moze ktos ma jakies doswiadczenie z tego typu materialem bo ja z kumplem jezdzimy do pracy w ciuchach roboczych i siedzenia wygladaja jakby mialy ze sto lat(zrobily sie szare zamiast czarne) .Nie chce zakladac jakis smiesznych pokrowcow bo strasznie by to wygladalo.

aHR5S.jpg

Opublikowano

jest wiele srodków w sklepach wystarczy tylko się ruszyć z miejsca,ja polecam SONAX

Opublikowano
  • Autor

nie takiej odpowiedzi sie spodziewalem

probowalem roznymi srodkami ale zostaja plamy

Opublikowano

Kolega co sprzedaje auta używa pasty komfort :> Do wiaderka wkłada 2 garści pasty i zalewa ciepłą wodą(wszystko miesza)Pózniej uciętą firanę zamacza w tym wiaderku i wciera w siedzenia.Nastepnie wyciera do sucha.Widziałem efekty tej pracy.Super :good: Tylko pogoda musi być słoneczna aby szybko wyschło.

Opublikowano
  • Autor

moze i skuteczny sposob tylko przy tym wycieraniu do sucha moze sie firana zapalic :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kupa taka ręczna robota - trzeba załatwić odkurzacz piorący ze środkiem myjącym ale takim co nie wydziela dużo piany i nie żałować mocno moczyć ale i wyciągać. Ewentualne zacieki jesli będą to ponownie nie żałować lać i wyciagać odkurzaczem ... auto potem trzeba dosuszać i to nawet do kilku dni.

Opublikowano

Ja czyściłem swoje fotele z tym samym materiałem tylko jaśniejsze.

Prałem 5 razy zanim osiągnąłem satysfakcjonujący efekt. Inna sprawa ,że jestem pedantem więc może i wystarczyło by 4 razy.

Zaznaczę ,że fotele nie były na maxa zgnojone..

Namaczałem siedzenia vanishem a potem prałem odkurzaczem piorącym .

Efekt ok

Opublikowano

ewentualnie podjedź do speca co zajmuje się praniem tapicerki

Opublikowano
  • Autor

podjechałbym do speca od prania tylko nie mam juz czym bo mi A4 za***ali miesiac temu,ale dzieki za podpowiedz

Opublikowano
:baseball: sk***ysyny
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja prałem juz 2 razy mam ta sama tkanine tylko ze uzywałem odkurzacza piorącego

poprostu musisz dac dobry płyn z ciepłą woda dobrze odessać pozostałośc wody właczyc samochod tylko bez właczania grzania foteli dac na 25 stopni lekko uchylic okna i po godzinie masz suchutko:P[br]Dopisany: 16 Listopad 2010, 21:24_________________________________________________opisałem sie nie zauwazylem iz juz nie masz co prac sorki