WIŚNIA Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Witam,mam pytanko... czy w audi a4 1.8t 180km jest kolizja zaworów z tłokami po zerwaniu paska?
kamil1990_2006 Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Jeśli chcesz za oszczędzić na wymianie rozrządu to nie warto A odnosząc się do twojego pytania to zdaje mi się że wszystkie silniki Audi są kolizyjne... ale nich ktoś się jeszcze na ten temat wypowie...
pieciajek Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Lepiej wymień i to cały komplet + pompa wody i zimmery bo jak pęknie pasek to całą stajnię 180 koni trzeba będzie dobić i drugi silnik szukać.
WIŚNIA Opublikowano 4 Września 2010 Autor Opublikowano 4 Września 2010 mam ją dopiero od 3 dni, i tak bede musiał sie za nią wziąć bo olej gubi gdzieś z przodu:/ dzięki za info Pzdr.[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2010, 21:37_________________________________________________Troche muszę w nią wtopić... ale i tak ją kocham zwłaszcza przy około 25000 obr/min:D jak sie turbo załącza:D
Rekomendowane odpowiedzi