dziarule Opublikowano 31 Lipca 2006 Opublikowano 31 Lipca 2006 Mam pytanie jakie auto byscie poradzili... Otoz moj wujek chce kupic auto ale nie wie jakie bo ma 3 dzieci... mieszka na wsi i o ryske albo zabrudzenie tapicerki nie trudno (a nie chce ciagle ze sciereczka biegac i rozpaczac) po za tym chce auto pojemne w ktorym by mogl przewozic pasze dla trzody... oraz oczywiscie tanie w obsludze i malo awaryjne tylko nie piszcie ze takie rzeczy to tylko w erze ja osobiscie myslalem nad audi 80 w avancie...
Gość MACHINE Opublikowano 31 Lipca 2006 Opublikowano 31 Lipca 2006 Omega B Caravan silnik hmm dobre pytanie....
ono Opublikowano 31 Lipca 2006 Opublikowano 31 Lipca 2006 Ja bym kupił zwykłego diesla bez turbin.TDI jest fajne jak jest w miare nowe .
Gość Tomboy Opublikowano 31 Lipca 2006 Opublikowano 31 Lipca 2006 pewnie, tylko zwyklego diesla w dobrym stanie. a za 17k to moze kupic omege w kombi w 2.5 TDI
baskecior Opublikowano 31 Lipca 2006 Opublikowano 31 Lipca 2006 pewnie, tylko zwyklego diesla w dobrym stanie.a za 17k to moze kupic omege w kombi w 2.5 TDI ... od razu z mieczem samurajskim do rytualnego sepuku :mrgreen:
spanky Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Ja bym kupił zwykłego diesla bez turbin.TDI jest fajne jak jest w miare nowe . dlaczego ... ??? za 17 tys mozna kupic C4 Avant 2.5 TDI .... :twisted:
dziarule Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2006 no wlasnie namawialem go na Audi ale on nie jest przekonany czy bedzie go na niego stac... chlopina pracuje w Niemczech przy granicy z Holandia ale twierdfzi ze tam juz totalnbie nic nie ma... i raczej tutaj bedzie szukal auta... i wiecie jesli kupi b4 80 avant 1.9TDi to moze sie okazac ze bedzie musial wladowac w niego sporo kasy... a on by chcial kupic i jezdzic... :roll:
spanky Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Spanky ,Mniej awaryjne ? oj przesadzasz .... 2.5 TDI nie jest awaryjne ....
wojtas-audi Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 B4 1,9 TDI, OPEL OMEGA, VECTRA w wybranych silnikach ... , A4 1,6 :razz:
Rekomendowane odpowiedzi