Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Debil z gorszym debilem sie spotkali!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie umiem tego inaczej nazwac jak tylko KRETYNIZM !!!! Zwlaszcza "panow" policjantow, 230km/h!!! na drodze jedno pasowej , no normalnie debile!!! Ich sie powinno wziasc do UWAGA! Pirat , a ten osiol na motorze powinien wyladowac na slupie, bylby spokoj.

Mowia o bezpieczenstwie jazdy , o kretynach co gnaja na zlamanie karku, wypadkach przez nadmierna brawure i predkosc, a to jak inaczej mozna nazwac?? Jaki oni przyklad daja ludziom?? Ten poscig od samego poczatku byl debilnym pomyslem , kto normalny prubuje gonic motor ?? Powinny byc blokady , jakis helikopter , a nie manewrowanie autem przy takiej predkosci pomiedzy innymi autami. I zadnym wytlumaczeniem dla mnie nie jest ze go zlapali. Wystarczylo zeby ktos zaczal w tym momencie wyprzedzac , i jest CENTRALNIE po nich !!!!

Az chyba napisze do UWAGA! Pirat zeby to pokazali ale jako pirata dali POLICJE!!

Opublikowano

Było już w każdych mediach nawet w tvn TURBO w programie Uwaga pirat.

Opublikowano

jakis bidny ten motor lub kierowca ze nie uciekł a swoja droga widac ze policja ma mocne auto :)

Opublikowano

Respect dla niebieskich, ze nie bali sie tak popie*dalac ta Vectra :)

Opublikowano

może i respect ale jakie zagrożenie oni stwarzali tą vectrą. sam widziałem jak jeżdżą ci niebiescy w tych "mocnych" vectrach, np. jak ganiali gościa co jechał ok 100 na ograniczeniu do 70km/h, kozaczyli, kozaczyli i to dłuższy czas aż raz gościu jadący busem przychamował przed psem i vectra sie rozbiła a tego co gonili pojechał spokojnie dalej. ot cała policja.

Opublikowano

może i respect ale jakie zagrożenie oni stwarzali tą vectrą. sam widziałem jak jeżdżą ci niebiescy w tych "mocnych" vectrach, np. jak ganiali gościa co jechał ok 100 na ograniczeniu do 70km/h, kozaczyli, kozaczyli i to dłuższy czas aż raz gościu jadący busem przychamował przed psem i vectra sie rozbiła a tego co gonili pojechał spokojnie dalej. ot cała policja.

I o tym wlasnie mowie!!!!!

Opublikowano

zeby motorem dać sie złapac to trzeba być matołem.pewnie kolo pociskał WSK-ą. :naughty:

podstawowe zagrożenie jakie stwarzali "mendziarze" to wymuszanie zjazdu na prawy pas innym pojazdom co też czynili w chaotyczny i niebiezpieczny sposób.nie wspomne że jakiś nadgorliwiec z TIR-a próbował zepchnąć motocykliste z jezdni, co raczej chyba skończyło by się śmiercią pod kołami cięzarówki albo na przydrożnym drzewie.

Opublikowano

Oni ją ostatnio rozbili tą vectrę ale już z powrotem grasuje w okolicach lublina.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...