darkblue Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 witam mam pytanie czy moze ktos podpowie jakdługi ma byc wkretak zeby odkrecic osłone kolumny kierownicy, sa tam 2 srubki ale za nic nie moge ich siegnac..
steve69 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 witam mam pytanie czy moze ktos podpowie jakdługi ma byc wkretak zeby odkrecic osłone kolumny kierownicy, sa tam 2 srubki ale za nic nie moge ich siegnac.. Jeśli dobrze pamiętam, to min. 7,5 cm. -- Pozdrawiam. Sławek
_Bartek_ Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Jeśli nie znajdziesz wystarczająco długiego torxa to kup jak najdłuższy i go zeszlifuj na szlifierce stołowej. Ja tak zrobiłem i sprawdza się w 100%
miro_x Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 W jakimś sklepie elektronicznym kupisz odpowiednie wkrętaki torx za niduże pieniądze.
fayera Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 torx 8 dla przypomnienia-ja dospawałem końcówkę do drutu
_Bartek_ Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 torx 8 dla przypomnienia-ja dospawałem końcówkę do drutu No to musi być mega klucz No, ale ważne, że działa Potem zrobię fotkę mojego klucza.
Rekomendowane odpowiedzi