Milczar Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Witam. Staż na forum mam krótki, postów też mało ale po co nabijać je bez sensu. Mimo wszystko mam do Was prośbę, przede wszystkim do posiadaczy konta na portalu Facebook, dajcie głos na mojego dobrego kumpla, chłopak ma łeb do tego i niech mu się coś należy za to. Kolega dostał się do finału konkursu na reklamówkę Hondy. Obejrzyjcie spot i głosujcie na Maćka: http://apps.facebook.com/cr-z_zone/default/maciek Można, a nawet trzeba glosować codziennie! Jeśli takie ogłoszenie jest niezgodne z regulaminem to luz jeśli zostanie usunięte, jednak przeczytałem regulamin i nie znalazłem punktu który zakazuje takich info. Z góry dzięki w imieniu Maćka
Milczar Opublikowano 7 Września 2010 Autor Opublikowano 7 Września 2010 Jeszcze tylko dziś można głosować, brakuje 200 głosów więc kto może niech pomoże
kamil Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Haha Teraz już wiem kto jest Stigiem xDDD Głos poleciał.
insane_Infinity Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 ee no Piękne....mam Sentyment Do Cr-Z'tki aha sam mam taką ...glosik Oddany
Milczar Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 Dzięki za oddane głosy Udało się wygrać różnicą 23 głosów. Teraz wszystkie głosy będą weryfikowane czy nie zostały oddane z martwych kont założonych tylko w tym celu. Jeśli wszystko będzie się zgadzać to kolega dostanie w nagrodę nową hybrydową CR-Z Od razu mam zapowiedziane, że będę miał możliwość przegonić ją trochę i zobaczyć jak to się sprawuje. Jeszcze raz podziękowania za pomoc ode mnie i od Maćka
Rekomendowane odpowiedzi