wyder Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Witam, nie mam już siły do tylnego zawieszenia wymieniłem już łączniki stabilizatorów i nadal to samo. Pokłóciłem się z jednym warsztatem (megacar - megaszmal) oni mówili że jest do wymiana jakaś poduszka na tyle. Proszę mi powiedzieć co to za poduszka może być (mówili coś o koszcie 120zł) Proszę o pomoc (
Pucek Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Witam, nie mam już siły do tylnego zawieszenia wymieniłem już łączniki stabilizatorów i nadal to samo. Pokłóciłem się z jednym warsztatem (megacar - megaszmal) oni mówili że jest do wymiana jakaś poduszka na tyle. Proszę mi powiedzieć co to za poduszka może być (mówili coś o koszcie 120zł) Proszę o pomoc ( może chodziło o podporę wału :gwizdanie:
wyder Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 hmmm możliwe powiedzcie mi jak to sprawdzić, ta podpora to gdzie jest można fotkę z Etki? ))) Mechanik mówił o poduszce...
Pucek Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 hmmm możliwe powiedzcie mi jak to sprawdzić, ta podpora to gdzie jest można fotkę z Etki? ))) Mechanik mówił o poduszce... podporę możesz sprawdzić tak: http://www.youtube.com/watch?v=nnYEsAh5a90
Rekomendowane odpowiedzi