Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] Mój zielony 1Z :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Mają piękne a4 a płaczą :kox:

Ładna Audiczka tomekk89 :good:

oj tam oj tam zawsze może być piękniejsze :> jedyną przeszkodą są pieniądze :tongue4: ale pomału bede robić to co napisałem w swoich planach :dance:

A jak wygląda z prawa z felgami i oponami? Zastanawiam się jaki rozmiar kupić w przyszłości bo chce zachować komfort jazdy ale też żeby ładnie wyglądały :) Jak się jeździ na profilu 40? bo widziałem że montuje się takie na 18 calach

Opublikowano

ja przesiadłem się z 15 na 17 i jeździ mi się o wiele lepiej (225/45),do tego gleba.ale trzeba lubić sztywną jazdę :decayed:

Opublikowano

Mają piękne a4 a płaczą :kox:

Ładna Audiczka tomekk89 :good:

oj tam oj tam zawsze może być piękniejsze :> jedyną przeszkodą są pieniądze :tongue4: ale pomału bede robić to co napisałem w swoich planach :dance:

A jak wygląda z prawa z felgami i oponami? Zastanawiam się jaki rozmiar kupić w przyszłości bo chce zachować komfort jazdy ale też żeby ładnie wyglądały :) Jak się jeździ na profilu 40? bo widziałem że montuje się takie na 18 calach

jak chcesz zachować choć troszkę, komforu, to wrzuć sobie 17" na to oponka 225/45, i zawieszkę 1BE :wink4:, i bedzie spoksik :good:

Opublikowano
  • Autor

zawias 1BE? Wiesz ale nie w temacie jestem :dontknow:

Opublikowano

1BE, to jest orginalny zawias, tylko on jest 2cm niższy względem serii :wink4:

Opublikowano
  • Autor

czyli przy felgach 17" 2 centy w dół w zupełności wystarczy? Czy lepiej jeszcze niżej :tongue4: Bo mi zależy żeby fajnie wyglądało ale żeby nie trzeć brzuchem jak bujnie mnie na dziurach :tongue4:

Opublikowano

Na 17" wrzucisz -40mm, i bedzie już fajnie wyglądać, ja mam 18" i -60mm, a jeszcze komfortu jest za dużo :naughty:, ale zależy co kto lubi :good:

Opublikowano

czyli przy felgach 17" 2 centy w dół w zupełności wystarczy? Czy lepiej jeszcze niżej :tongue4: Bo mi zależy żeby fajnie wyglądało ale żeby nie trzeć brzuchem jak bujnie mnie na dziurach :tongue4:

Trzeć to będzie jak kupisz sprężyny obniżające i zostawisz seryjne amortyzatory :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Skoro piszemy o zawiasie to najlepiej kupić amortyzatory z krótszymi sprężynami tak? To w takim razie jakiej firmy są dobre i w miarę tanie bo fortuny na zawias nie chce wydawać :tongue4:

Opublikowano

Skoro piszemy o zawiasie to najlepiej kupić amortyzatory z krótszymi sprężynami tak? To w takim razie jakiej firmy są dobre i w miarę tanie bo fortuny na zawias nie chce wydawać :tongue4:

amorki musisz kupić o skróconym skoku, i od tego sprężynki -40mm, poszukaj czegoś z mts technix, albo Ta technix, na allegro jeśli chcesz nówki z półki budżetowej :wink4:, a jak nie to jakiegoś kompletu WEITEC, FK, KW, z używek :wink4:

Opublikowano
  • Autor

amorki musisz kupić o skróconym skoku, i od tego sprężynki -40mm, poszukaj czegoś z mts technix, albo Ta technix, na allegro jeśli chcesz nówki z półki budżetowej :wink4:, a jak nie to jakiegoś kompletu WEITEC, FK, KW, z używek :wink4:

Znalazłem taki zestaw :)http://moto.allegro.pl/zawieszenie-sportowe-audi-a4-b5-40-40mm-od-mts-i1225000628.html Myśle że by wystarczył mi jak bede zmieniać fele na większe

Opublikowano

Sam jeżdżę na amortyzatorach MTS - jak za tę cenę to jest :good:

Opublikowano
  • Autor

Czyli sama jazda na nich jest w porządku? Nie zużywają się szybko?

Opublikowano

Czyli sama jazda na nich jest w porządku? Nie zużywają się szybko?

Dwa lata gwarancji bez limitu kilometrów :gwizdanie:

Opublikowano

też biore MTS-y ale w gwincie :wink4:

Opublikowano
  • Autor

jak bede zmienial fele na wieksze to napewno je kupie :>[br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 14:21_________________________________________________Mam pytanie odnośnie przewodów do podłączenia wzmacniacza bo aktualnie jestem w trakcie zbierania gratów :tongue4: W większości zestawów przewody zasilające i kabel sygnałowy z radia do wzmacniacza mają 5m długości i zastanawiam się czy taka długość wystarczy bo wzmacniacz chciałem podwiesić na tej blasze u góry przy brzegu bagaznika (przy klapie) Jeśli nie wystarczą to zamocuje go na tylnej ścianie bagażnika.

• 3 lata później...
Opublikowano

a końcówki fajek jakoś domowym sposobem da sie xD czy tylko szlifierka i pasta tempo xD

Opublikowano

nie zauważyłeś że ostatni post 2010 rok? :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

??? :decayed: ten temat umarł bo nic się nie dzieje w moim Audi :P narazie ładuje hajs w naprawy ;/

---------- Post dopisany at 16:54 ---------- Poprzedni post napisany at 16:51 ----------

a końcówki fajek jakoś domowym sposobem da sie xD czy tylko szlifierka i pasta tempo xD

Końcówki fajek najpierw kamieniem na wiertarce żeby usunąć wzery a potem papier scierny i jadymy aż do ziarna 2000. Wprawna ręką da się na lustro zrobić :D ja muszę swoje poprawić

Opublikowano

widziałem.. ale jest cos takiego jak powiadomienia email zresztą sam tu zalukałes mimo 2010 roku !!!:doh::doh: pozatym uzyskałem odp :hi:

nie zauważyłeś że ostatni post 2010 rok? :facepalm:

---------- Post dopisany at 17:17 ---------- Poprzedni post napisany at 17:15 ----------

??? :decayed: ten temat umarł bo nic się nie dzieje w moim Audi :P narazie ładuje hajs w naprawy ;/

---------- Post dopisany at 16:54 ---------- Poprzedni post napisany at 16:51 ----------

Końcówki fajek najpierw kamieniem na wiertarce żeby usunąć wzery a potem papier scierny i jadymy aż do ziarna 2000. Wprawna ręką da się na lustro zrobić :D ja muszę swoje poprawić

to chyba poczekam na cieplejsze dni xD :slina: nie mam ochoty marznąc na morozie pod blokiem z papierem sciernym xD