Pakinter Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Kupilem samochod i juz mam problem. Tydzien temu uzupelnilem plyn do wspomagania bo bylo go malo a dzisiaj juz go prawie nie bylo w zbiorniczku :/ Po samochodem rano pojawia sie plama. Czy ktos wie gdzie moze lezec przyczyna lub co moglo wysiasc?
Gość zdeniu Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 niestety obawiam się że nikt tu nie ma zdolności wróżbiarskich i nic nadzwyczajnego nie wymyśli :mrgreen: lecieć może ze wszą gdzie owy płyn przepływa (zbiorniczek, przewody, pompa, przekładnia) jedyne co to maska do góry o z lampą przejrzeć gdzie są wycieki oraz pod auto zdjąć osłonę pod silnikiem i również szukać
oizdog Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Kupilem samochod i juz mam problem. Tydzien temu uzupelnilem plyn do wspomagania bo bylo go malo a dzisiaj juz go prawie nie bylo w zbiorniczku :/ Po samochodem rano pojawia sie plama. Czy ktos wie gdzie moze lezec przyczyna lub co moglo wysiasc? Mam to samo. Obawiam sie że to maglownica może być, Płyn mi schodzi po około tygodniu, z przodu raczej sucho, Obawiam śię że to maglownica. Czy ktoś orientuje sie jaka może byc cena regeneracji maglownicy?
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Czy ktoś orientuje sie jaka może byc cena regeneracji maglownicy? to już było tutaj http://www.a4-klub.fg.pl/forum/viewtopic.php?t=375&highlight=maglownica
pietro Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 tez mi sie wydaje ze to maglownica.zreszta latwo sprawdzic-jedz na podnosnik,podnies auto(niech ktos bedzie w srodku)zapal silnik i krec powoli kierownica w lewo i prawo do konca.jesli to to,napewno bedzie widac pod spodem wyciek.ja mialem to samo!
oizdog Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 tez mi sie wydaje ze to maglownica.zreszta latwo sprawdzic-jedz na podnosnik,podnies auto(niech ktos bedzie w srodku)zapal silnik i krec powoli kierownica w lewo i prawo do konca.jesli to to,napewno bedzie widac pod spodem wyciek.ja mialem to samo! Ale miałes wyciek z maglownicy? ile kosztowała naprawa?
pietro Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 tak!lecialo z maglownicy ktora dzien wczesniej zostala wymieniona.udalo mi sie przejechac 200 kilometrow i wyciekl plyn!!na szczescie udalo mi sie szybko dolac plyn nie niszczac pompy!potem zalozylem ta wczesniejsza-ktora jak sie okazalo byla dobra!!!!! a maglownice kupilem na allegro uzywana,miala byc dobra. a jaka byla to juz sam wiesz.jesli chodzi o regeneracje to nie wiem jaki bylby koszt.ja za sama wymiane zaplacilem 250 pln.plus koszt maglownicy,kilka stowek.mowie oczywiscie o uzywanej bo nowa to kosztuje kupe kasy!!
oizdog Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Dzieki za info, jutro będę sprawdzał, może cos się wyklaruje. Pozdrawiam
pietro Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 mozna kupic zestawy naprawcze za okolo 300 pln,ale nie wiem czy to "dziala".a uzywane????ja dalem sie oszukac-nie ma za bardzo mozliwosci sprawdzenia czy jest dobra czy nie,raczej tylko zakladajac ja mozesz miec 100% pewnosci.i jesli sie okaze tak jak w moim przypadku- koszta razy dwa!!!! AHA!z cala odpowiedzialnoscia i w pelni swiadomie moge powiedziec ze sprzedajacy byl oszustem
oizdog Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 AHA!z cala odpowiedzialnoscia i w pelni swiadomie moge powiedziec ze sprzedajacy byl oszustem no i to jest największy problem. Pzdr
Wihajster Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=119115450 to sie wydaje atrakcyjne co powiecie :?:
Pakinter Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=119115450to sie wydaje atrakcyjne co powiecie :?: Ja jutro jade do mechanika i bede wiedzial juz dokladnie co to jest. W tym ogloszeniu powyzej maglownica kosztuje 700zl - ja myslalem ze nowa to wydatek kilku tysiecy zlotych :?:
Wihajster Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 jak oddasz swoja stara to 700 pewnie je naprawiaja i daja gwarancje jak na nowa
MARTiiii Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Dokładnie. Oddajesz starą dają ci w zamizna regenrowaną. Jeśli wiedzą co robią to po regeneracji maglownica jest jak nowa.
Pakinter Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2006 No i po klopocie. Maglownica po regeneracji. Koszt ok 800zl
Rekomendowane odpowiedzi